Фалшивите новини: Можем да Ви плюем, но не можем да ви удавим!

Фалшивите новини: Можем да Ви плюем, но не можем да ви удавим!


Фалшивите новини, които ни заливат! Можем да Ви плюем, но не можем да ви удавим! Според експертът по киберсигурност и политическа несигурност нас ни заливат фалшиви новини !

Така е, че специалният посланик на България в САЩ – субектът с кодово име Цв.Цв. наистина е прав за нещо !
Фалшиви са новините, че се крадат от еврофондове, такива са фалшиви, че пътната инфраструктура у нас е в ужасно състояние! Фалшива новина се оказа и че има мафия и престъпност !

Когато става дума за корупция по високите етажи на властта винаги се оказва, че това е фалшива новина !
Ежедневно сме заливани с фалшиви новини и ние понякога го правим за което се извиняваме, ама какво да се прави такава ни е медийната култура!

Такива ни направиха от ГЕРБ, а сега ще се наложи и да ни търпят!
Фалшива новина се оказа и че един политик си е купил цели шест апартамента, спестявайки! Фалшива е, вече са девет и още три взема милия на дъщерите си по един!
Фалшивата новина за качеството на строеж на магистралите буквално залива медиите у нас ! Абе хора, кой създава истинските фалшиви новини?

Не са ли тези политици, които Ви обещаваха по високи доходи и после вдигнаха цените на тока и водата, на газта и на горивата, а с тях и на храната?
Фалшивите новини се превръщат в част от пейзажа заедно с фалшивите политици и фалшивите стоки за бита, фалшивата храна и фалшивите политики у нас !

Efekt 2

И така фалшивите новини, които ни заливат са просто като плюнка и можем да ги плюем, но не можем да ги удавим тези мръсни, лъжливи, крадливи политици!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.