За Фермата и депутатите

За Фермата и депутатите


За фермата и депутатите и как с едно говедо можеш да се разбереш, но с един чиновник никога !

Ежедневни оскърбления в България, потъпкване на предприемачеството и потъпкване на българският бизнес !
За всичко е виновен Комунизма, нали ?
Научи ни да крадем и да лъжем този Комунизъм, а Демокрацията ни граби и ни направи бедни, злобни и лоши, а депутатите се чудят само какво да откраднат ! Забравили защо са избрани, забравили от къде са произлезли ! Корените ни, там е скрита силата на оцеляването, на една нация !

Селото е коренът на всички граждани, коренът на всички българи и политици, ако щете!
Някога изучени с бурканите от село в града забравили кой ги е изхранил, кой ги е създал днешните депутати и политици потънали в лукса на властта не спомнят си от къде са произлезли и със законите, които те коват загробиха българското село ! Фермата – един телевизионен реалити формат за градските чеда там в условията на село !

Efekt 2

А парламента е един реалити формат подреден и преподреждан от гласовете на хората от село !
Само гледат да лапкат, да крадат и да усвояват по различни начини пари, а цената я плащаме ние!
И ако в телевизионният формат няма бедност и няма глад то в реалният всички хора са поставени в бедност, болест и нищета на произвола на съдбата ще речете, но не е така! Всичко, което се гласува нима е съдба, нима всеки месец нови такси и данъци е съдба, нима всеки месец нови наредби, с които ограничават Вашата свобода е съдба, но не закони коват нашите крадливи депутати, а съдби нашите и вашите!

Ако искаме да променим съдбата си трябва да променим и всичко из основи !
Време е да изхвърлим боклука от властта и в парламента да влязат хора, които са избрани от народа да работят за народа, че 28 години подмяна без никаква промяна !

Време е да се променят нещата и да изковем съдбата на един народ, на една нация, на децата ни, на бъдещата популация !
Трябва и селото ние да спасим, ние него и то нас ! Какво е общото между фермата и депутатите ли, ами свинефермата – всички са в една голяма кочина на държавната хранилка само лапкат, казва старицата от филма и може бие права !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.