изпрати новина
Водещи новини

За Фермата и депутатите

За Фермата и депутатите


За фермата и депутатите и как с едно говедо можеш да се разбереш, но с един чиновник никога !

Ежедневни оскърбления в България, потъпкване на предприемачеството и потъпкване на българският бизнес !
За всичко е виновен Комунизма, нали ?
Научи ни да крадем и да лъжем този Комунизъм, а Демокрацията ни граби и ни направи бедни, злобни и лоши, а депутатите се чудят само какво да откраднат ! Забравили защо са избрани, забравили от къде са произлезли ! Корените ни, там е скрита силата на оцеляването, на една нация !

Селото е коренът на всички граждани, коренът на всички българи и политици, ако щете!
Някога изучени с бурканите от село в града забравили кой ги е изхранил, кой ги е създал днешните депутати и политици потънали в лукса на властта не спомнят си от къде са произлезли и със законите, които те коват загробиха българското село ! Фермата – един телевизионен реалити формат за градските чеда там в условията на село !

А парламента е един реалити формат подреден и преподреждан от гласовете на хората от село !
Само гледат да лапкат, да крадат и да усвояват по различни начини пари, а цената я плащаме ние!
И ако в телевизионният формат няма бедност и няма глад то в реалният всички хора са поставени в бедност, болест и нищета на произвола на съдбата ще речете, но не е така! Всичко, което се гласува нима е съдба, нима всеки месец нови такси и данъци е съдба, нима всеки месец нови наредби, с които ограничават Вашата свобода е съдба, но не закони коват нашите крадливи депутати, а съдби нашите и вашите!

Ако искаме да променим съдбата си трябва да променим и всичко из основи !
Време е да изхвърлим боклука от властта и в парламента да влязат хора, които са избрани от народа да работят за народа, че 28 години подмяна без никаква промяна !

Време е да се променят нещата и да изковем съдбата на един народ, на една нация, на децата ни, на бъдещата популация !
Трябва и селото ние да спасим, ние него и то нас ! Какво е общото между фермата и депутатите ли, ами свинефермата – всички са в една голяма кочина на държавната хранилка само лапкат, казва старицата от филма и може бие права !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*