Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Франция узаконява децата да раждат деца !

Франция узаконява децата да раждат деца !

Франция узаконява децата да раждат деца !
Франция въвежда законова възраст за сексуално съгласие
Френското правителство се готви да въведе за пръв път законова възраст за сексуално съгласие, предаде Асошиейтед прес.
През последните седмици френски съдилища два пъти отказаха да съдят мъже за изнасилване след сексуални отношения с 11-годишни, защото властите не можаха да докажат, че е имало принуда.

След бурните обществени реакции френското правителство изготвя закон, който определя, че сексът с деца под определена възраст по дефиниция е принудителен.

Министърката на правосъдието Никол Белубе в понеделник предизвика смайване сред феминистки организации, като заяви, че „си заслужава да се обмисли“ законова минимална възраст 13 години за даване на съгласие за сексуални отношения.

Вчера активисти организираха протест в центъра на Париж с искане възрастта за сексуално съгласие да е минимум 15 години. Те размахваха табели с надписи „За него безнаказаност, за нея доживотна присъда“ по повод последните случаи.

„Искаме законът да гарантира, че преди 15-годишна възраст не може да има понятие съгласие“, заяви френската феминистка Каролин де Хаас.

Темата за сексуалния тормоз отново стана актуална по цял свят след обвиненията срещу холивудския продуцент Харви Уайнстийн в изнасилване и сексуални посегателства.

„След случая с Уайнстийн в САЩ имаше съдебни разследвания. Тук обаче политиците запазват пълно мълчание“, каза Де Хаас.

Източник: dnes.dir.bg

Как ислямските нрави прекрояват леко-полеко европейските закони!

Децата раждат деца е масово разпространение в циганските гета у нас!

На какво мнение са лекарите и дали един организъм, който е в не завършена полова зрялост може да произведе дете в нормално здравословно състояние е въпрос на който всеки един от нас може да си отговори без да е експерт! Намалява се възрастовата граница и тук е ролята на училището и МВР да се намесят !

Масово в страната непълнолетни момчета използват един трик за проверка в училищата като взимат чантите на малолетните момичетата и в която намерят дамски превръзки знаят, че тя е пригодна за извършване на сексуални контакти ,знаят, че вече хормонът ги тресе и се ориентират към тях!

Тук обаче липсата на образованост и ясно разясняване за тези неща кога и как трябва, но Евроатлантическите ценности заедно с практиките от шериата и нашите ромска интеграция ще създават в проценти далеч по-недоразвите и болни деца и ако светът се изражда духовно то и в сексуално отношение е така !
Следващият голям проблем за нашите деца е, че ВСИЧКИ ТАКА ПРАВЯТ !

календар
календар

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари