Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Хитлер влиза в учебниците на Германците

Хитлер влиза в учебниците на Германците

Асоциацията на учителите в Германия предложи да се изучава Хитлер в училищата

Асоциацията на учителите в Германия планира учениците на 16 години частично да изучават “Майн кампф” на Адолф Хитлер, съобщиха световните медии.

Според шефа на асоциацията Йозеф Краус, педагозите не могат да игнорират този провокативен текст, защото забраненото привлича младите хора, — съобщи Handelsblatt.

Целта на изучаването е да се помогне “на младежите да не се поддават на внушенията на политическия екстремизъм”.

Припомняме, че изследователи от Мюнхенския институт по съвременна история имат намерение да публикуват през 2016 година книгата на Адолф Хитлер “Майн компф”, защото й изтичат 70-годишните авторски права.

Книгата ще бъде публикувана през януари.

Книгата “Моята борба” на Хитлер е написана през 1924 година. Тя се счита за идеологически фундамент на национал-социализма и до смъртта на Хитлер е публикувана в милионни тиражи.
Източник: bultimes.com/

Ние от Blife.eu ще добавим, че докато Ботев, Вазов и Левски излизат от учебниците в България то Хитлер влиза в Германия! Изказваме, че тази мярка ще намали интересът на младите към Хитлер, а напротив сега всеки ще знае кой е Хитлер и когато младешкото любопитство се събуди Хитлер ще намери нови свой симпатизанти ! Знае ли човек може пък това да е мотивът на Германците !

Вижте още за Хитлер и Германия сега: Адолф Хитлер с най-висок рейтинг в Германия !

Шегуват ли се националистите като казват, че трябва да се изучава и у нас ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Асоциацията на учителите в Германия предложи да се изучава Хитлер в училищата Асоциацията на учителите в Германия планира учениците на 16 години частично да изучават “Майн кампф” на Адолф Хитлер, съобщиха световните медии. Според шефа на асоциацията Йозеф Краус, педагозите не могат да игнорират този провокативен текст, защото забраненото привлича младите хора, — съобщи Handelsblatt. ...

Рейтинг на публикацията

Оцени публикацията: 4.48 ( 3 votes)
0