Хората говорят


Хората говорят !

Румяна Ченалова се усъмни във фактите, изнесени за Селяйдин
Бившият съдия от Софийския градски съд Румяна Ченалова, която е и едно от действащите лица в гръмналия в „Биволъ“ скандал „двете каки“, се усъмни във фактите, изнесени за арестувания в Германия Селяйдин.

Ето какво написа бившата съдийка във фейсбук профила си:
Да обобщим изнесените на пресконференцията факти и изводи:
1. Северин цяла нощ пил. Употребил голямо количество алкохол. Тежи около 50 кг.
2. Скрил се в храстите и изчаквал жертва (по Маринов),но пък престъплението е спонтанно (по Цацаров). Така чакал до обяд.
3. Виктория Маринова била с приятелки до 12 ч.

4. За времето до 12,11 ч (записи на тичащия Северин) той извършил нападение, изнасилване и убийство. Хладнокръвно потърсил телефона и ключа от автомобила, дааже и дреха на жертвата (като в сериал за сериен убиец).
5. Със скорост на спринтьор , скривайки вещите се изнесъл от местопрестъплението.Алкохола въобще не му пречил, щото бил боксьор.
6. Пристигайки в къщата, решил да остави вещите на полицията за всеки случай. Щото ДНК-то, което му взели когато бил 10годишен може и да не е сигурно.

7. След това разказал на леля си, че е извършил изнасилване и отпрашил към Хамбург.
По-добре да не бяха говорили!
Румяна Ченалова стана обвиняема за длъжностно и за документно престъпление.
Обвинението за престъплението по служба бе за това, че от 19.07.2013 г. до 22.01.2015 г. като длъжностно лице, заемащо отговорно служебно положение – съдия от СГС, докладчик по търговско дело, образувано по молба на „ОЕТ – Обединени Енергийни търговци“ ООД, при условията на продължавано престъпление, с 14 отделни деяния е нарушила и не е изпълнила служебните си задължения, визирани в ЗСВ и ГПК, с цел да набави облага за търговското дружество.

Efekt 2

Източник: m.offnews.bg

Майстор Данаил Делчев: Виктория имаше черен колан по „джу-джуцу“, а през 2005 спечели градско първенство за девойки…
Току що излезе последният и убийствен факт за постановката, измислена от Бойко Борисов и шайката му.
Оказва се, че убитата Виктория Маринова е била върл почитател на бойните изкуства.
Тя е имала „черен колан“ до джу-джуцу, а преди 13 години, през 2005 – като е била на 17, е спечелила градския шампионат по „семи-контакт“ по таекуондо за девойки.

Това съобщи майсторът 7-ми дан Данаил Делчев – инструктор в Русе.
Вики е тренирала в школата му.
„Семи контакт“ е по-леката форма на спаринг – не се удрят напълно и са с каски и протектори. По принцип жени „Фул-контакт“ почти не практикуват.

Все пак, да спечелиш подобно първенство, в което участват 15-20 състезатели, си е добро постижение.
Със сигурност си далеч над класите на всеки уличен побойник, особено такъв дето е 40 кг. с мокри дрехи.
С джу-джуцуто се е захванала след това, защото е по-практично за самоотбрана. То включва по-малко удари и повече ключове, захвати, вкл. освобождаване от душене и пр. Черният и колан е от 2014 г.
Реално човек с това ниво може да бъде победен само от много по-силен съперник или от професионалист, въоръжен с огнестрелно оръжие.

Източници: write.as / click-click-bg.blogspot.com
Много въпроси се задават на който трябва да се отговори !

Хората говорят все пак !
Следващите дни обаче се очаква подробно обяснение на службите по случая ! Обществото иска да знае истината ! Истината обаче може да бъде само една, другото е гледна точка !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.