Цар като ти разплаче майката

Цар като ти разплаче майката


Цар като ти разплаче майката няма на кого да се оплачеш! И така някога по мутренските години когато ти поискат някой лев за спокойствие наистина ти гарантираха спокойствие!

После се появиха едни бизнесмени и ти искаха 10% за същото и отпадаха разходите от мутрите – плащаш и нямаш грижи, но днес обаче е друго!

Днес идва Бойко и ти взима 80% от бизнеса, ако искаш де, ако не ставаш медийна звезда и пак нямаш бизнес !

Efekt 2

Имаме една поговорка „цар като ти разплачи майката нямаш на кого да се оплачеш“, вярна е !

И така господа инвеститори, когато Бойко Борисов Ви говори за бизнес климат и инвестиционна среда не му вярвайте – ще бъдете брутално ограбени !

Време е царят да си ходи, ако ли не от царството му, което не му е бащиния то може и духовно да го преселят в царството Господне ! Едно е ясно обаче в България, че пари ни да имаш, ни да нямаш!
Всеки, който изкарва пари за собственият си джоб, се приема като кръвна обида от ГЕРБ !
Въпрос на врем е на някой наистина да му писне !
Ето защо държавата харчи по 32 милиона лева за охрана на Борисов !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.