За Цветанов всички сме социалните трупове

За Цветанов всички сме социалните трупове Стефан Пройнов


Социалните трупове Над 860 000 човека са поставени в социална предсмъртна агония!

Това е положението – близо милион хора са инвалиди със средна пенсия до и около 200 лв. Вървят схеми и наредби, трикове и номера в лекарските среди и ТЕЛК комисиите !

Цветан Цветанов е наредил драстично да бъде намален броят им като цифрите да се приближат оптимално към тези в Европа !
Цветан Цветанов като палач на нацията си някак си е забравил, че хората в Европа живеят под по-малко стрес, живеят с други доходи и могат да си позволят почивка и рехабилитация, хората в Европа работят по-малко и имат далеч по-качествено здравеопазване, хората в Европа имат по-качествени лекарства и като стана дума за качество и храната, и водата, и всичко им е по-качествено !

Efekt 2

Чудя се днес, ако Цветан Цветанов е прикован в инвалидна количка и е с 200 лева пения колко би оцелял, колко хора има, които истински обичат заради него и биха се посветили да се грижат и да го обгрижват, колко ли са ?

Чудя се и днешните депутати дали биха се лишили от привилегиите си, които пак те самите са си гласували, а министрите и политиците със тези кортежи, коли и охрана те как биха живели с 200 лева на месец?

Някой от тях задавал ли си е този въпрос и макар да им звучи като кошмарна обида би трябвало да се запитат как 2 000 000 българи живеят с такива доходи, как близо милион от тях са в неравностойно положение и за тях животът е страдание и ад !

Няма такива политици, които да си задават тези въпроси и не искат и за миг дори да си помислят убеден съм в това !
Но животът в България е такъв, защото е нареден по законите, които те предлагат и те коват, но повярвайте ми господа политици и най-силните рано или късно животът ги поставя на колене ! Тези хора се молят да умрат, че да се отърват, а политиците сграбчили животът все едно, че ще векуват, забравяйки че не смъртта е страшна, а самият живот, защото никой не се е отървал жив от животът !

Та измежду тези бедни пенсионери също има лекари, професори и академици, има художници и музиканти, световни шампиони и олимпийци, спортисти и до един всички шампиони в своята работа и призвание те са там сега с 200 лева и те са там забравени от държавната машина, която някога се е гордяла с тях – отличници от пета петилетка, герои на своето време и на труда, сочени с пръст известни и популярни, а днес попаднали, днес полуживи социални трупове мърдащи в агония, забравени от своите синове, ученици и наследници, забравени и никому ненужни !

Едно искам да кажа на господата политици застанали на политическата шахматна дъска кроящи тактики, стратегии в политическо-икономическата социална игра,че един ден и царят и пешката попадат в една кутия рамо до рамо никому ненужни !
И Вашият ред ще дойде затова каквито пенсии и социални придобивки си гласувате днес такива ще харчите и утре и Вие !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.