изпрати новина
Водещи новини

За Цветанов всички сме социалните трупове

За Цветанов всички сме социалните трупове Стефан Пройнов


Социалните трупове Над 860 000 човека са поставени в социална предсмъртна агония!

Това е положението – близо милион хора са инвалиди със средна пенсия до и около 200 лв. Вървят схеми и наредби, трикове и номера в лекарските среди и ТЕЛК комисиите !

Цветан Цветанов е наредил драстично да бъде намален броят им като цифрите да се приближат оптимално към тези в Европа !
Цветан Цветанов като палач на нацията си някак си е забравил, че хората в Европа живеят под по-малко стрес, живеят с други доходи и могат да си позволят почивка и рехабилитация, хората в Европа работят по-малко и имат далеч по-качествено здравеопазване, хората в Европа имат по-качествени лекарства и като стана дума за качество и храната, и водата, и всичко им е по-качествено !

Чудя се днес, ако Цветан Цветанов е прикован в инвалидна количка и е с 200 лева пения колко би оцелял, колко хора има, които истински обичат заради него и биха се посветили да се грижат и да го обгрижват, колко ли са ?

Чудя се и днешните депутати дали биха се лишили от привилегиите си, които пак те самите са си гласували, а министрите и политиците със тези кортежи, коли и охрана те как биха живели с 200 лева на месец?

Някой от тях задавал ли си е този въпрос и макар да им звучи като кошмарна обида би трябвало да се запитат как 2 000 000 българи живеят с такива доходи, как близо милион от тях са в неравностойно положение и за тях животът е страдание и ад !

Няма такива политици, които да си задават тези въпроси и не искат и за миг дори да си помислят убеден съм в това !
Но животът в България е такъв, защото е нареден по законите, които те предлагат и те коват, но повярвайте ми господа политици и най-силните рано или късно животът ги поставя на колене ! Тези хора се молят да умрат, че да се отърват, а политиците сграбчили животът все едно, че ще векуват, забравяйки че не смъртта е страшна, а самият живот, защото никой не се е отървал жив от животът !

Та измежду тези бедни пенсионери също има лекари, професори и академици, има художници и музиканти, световни шампиони и олимпийци, спортисти и до един всички шампиони в своята работа и призвание те са там сега с 200 лева и те са там забравени от държавната машина, която някога се е гордяла с тях – отличници от пета петилетка, герои на своето време и на труда, сочени с пръст известни и популярни, а днес попаднали, днес полуживи социални трупове мърдащи в агония, забравени от своите синове, ученици и наследници, забравени и никому ненужни !

Едно искам да кажа на господата политици застанали на политическата шахматна дъска кроящи тактики, стратегии в политическо-икономическата социална игра,че един ден и царят и пешката попадат в една кутия рамо до рамо никому ненужни !
И Вашият ред ще дойде затова каквито пенсии и социални придобивки си гласувате днес такива ще харчите и утре и Вие !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*