изпрати новина
Водещи новини

Цветанов да излезем достойнство!

Цветанов да излезем достойно!
За какво достойнство говори Цветанов? Знае ли какво означава тази дума изобщо?
И така, къде е достойнство на пенсионерите, господин Цветанов? За достойнството на инвалидите също нищо не каза!Достоинство

За достойнството на лекарите, на майките и на миньорите дори и за достойнството на полицаите и тези от съдебната охрана не спомена нищо!
Достойнството на един от тях е важно, а на целият български народ е маловажно !

Достойнство e термин, използван в морала, етиката и политическите дискусии, за да означи, че хората (но също и живите същества като цяло) имат правото на уважение и етично третиране. Това е резултат от концепцията от времето на Просвещението за вътре-присъщите и заложени, неотменими права. Терминът се употребява за да означи уважение и статус, той описва хора притежаващи голямо достойнство, в смисъла на заслуги или високо социално положение (аристокрация), а също е и използван често за да покаже, че някой не получава акуратното ниво на уважение или дори, че не успява да третира себе си с достатъчно самоуважение.
Терминът има дълга история на специфични философски употреби споделят от Уикипедия, свободната енциклопедия.

Ние от Blife.eu ще добавим, че единственият достоен път за ГЕРБ е през затвора освен ако другарите и другарките не спретнат народен съд !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*