Цветанов е знаел, че Борисов е гей

Цветанов е знаел, че Борисов е гей

Цветанов е знаел, че Борисов е гей пише го в досието му !
Цветан Цветанов е знаел, че Борисов има съмнения в мъжествеността му още когато е бил министър на вътрешните работи през 2009г.

И след като Веселин Маринов изпя песента „Родната полиция ни пази” става ясно, че има досиета, които полицията пази!
Имало е разработки кой е гей и кой не е от МВР, не от ДС, а от Министерството на Цветан Цветанов и те ще кажат, че са продължавали вече установена практика, нали?
Днес Цветан Цветанов се среща с представители на Гей общността и се запознава с проблемите им доста лицемерно и говори за тези евро атлантически ценности, които ние трябва да спазваме и да налагаме !

Нима той не е знаел за аферата с Бойко Борисов и кметът на Симитли и не е ли било това в досието на Борисов? Ами колко са политиците и депутатите, които са били шантажирани заради евро атлантическите си ценности и как Цветан Цветанов се е възползвал от тези компромати за тях, а как МВР е била използвана за този шантаж? Днес Цветанов мълчи позорно и дори говори безотговорно, че видите ли ние от ГЕРБ сме евро атлантически ориентирани каквото и да означава това!
Под един знаменател са поставени хора с патриархални и хетеросексуални разбирания с тези, които имат хомосексуални наклонности и модел на живот и поведение !
Ето защо хората ги слагат под един знаменател ГЕРБЕРАСТИ !
След като Цветанов ги слага под общ знаменател !
Вижте една публикация на 168 часа!
Гей драма в МВР НАРУШАВАЩИТЕ конституцията досиета, в които българи все още се водят на отчет като хомосексуалисти, са на МВР, а не на Държавна сигурност. Това установи “168 часа” на базата на документ-справка от Комисията по досиетата.

Efekt 2

Както вече писахме, бившият депутат Владимир Кузов откри, че през 1987 г., без изобщо да подозира, е бил регистриран в бившето 10-о РПУ в категория “Хомосексуалист”, архивен континент. От движението по документа се разбра, че той не само не е бил унищожен след 10 ноември 1989 г., но и доста често в периода 1993 г. – 2005 г. е бил ползван от служители на МВР – без в споменатото досие да има данни, че спрямо Кузов през този период да са водени разследвания, проверки и т.н.

Тоест бившият депутат фигурира в архива на МВР, защото през 1987 г. някой е сметнал, че той е хомосексуалист Колко още подобни случаи има, може само да се гадае. Официалният отговор на Вътрешното ведомство бе, че архив на лица само и единствено заради тяхната сексуална ориентация не се води и в случая най-вероятно става въпрос за архива на бившата Държавна сигурност. От подчиненото на Цветан Цветанов ведомство обясниха, че МВР вече е предало този архив на Комисията по досиетата, ръководена от Евтим Костадинов.

Проверката на комисията установи, че Владимир Кузов не е сътрудничил на службите, нито пък е бил “оперативно интересен” за тях. “Уважаеми г-н Кузов, Комисията за разкриване на документи и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия извърши проверка и към настоящия момент не откри документи, отнасящи се до вас”, се казва в отговора на Комисията по досиетата, с входящ номер 22054 от 22 ноември 2010 г. до бившия депутат. Което оборва тезата на МВР, че списъците са предадени на комисията за досиетата. При това положение от МВР неофициално обясниха, че най-вероятно, за да се води Владимир Кузов в архива на полицията и след 1989 г., то трябва спрямо него да се е правела някаква проверка или разследване.

“Няма начин човек да е в архива на МВР само заради категория “Хомосексуалист”, продължиха да настояват от вътрешното ведомство. “168 часа” помоли Владимир Кузов да направи справка за това дали спрямо него са били правени проверки, провеждани са разследвания и прочее – особено в периода 1993 г. – 2005 г., когато в досието му на “Хомосексуалист” в МВР е било влизано седем пъти, въпреки че данни за проверки няма. Такава справка вече е правена – по изискване на Софийска районна прокуратура, по време на делото срещу Кузов. От документите, с които “168 часа” разполага, става ясно, че на 23 юни 2005 г. началникът на НКИАД – СДВР полк. Д. Ценев пише писмо-отговор до дознателя от Направление “Криминална полиция” на СДВР Н.Станчев. Станчев е поискал данни за Владимир Първанов Кузов и Николай Калинов Спасов (подозирани за участници в т.нар.

“Педофилско дело” от Гара Подуяне). За Спасов от подчиненото на полк. Ценев ведомство откриват, че има полицейска регистрация за кражби от 1987 г. и 2004 г. Срещу името на Владимир Кузов няма нищо. В крайна сметка излиза, че бившият депутат фигурира в архив на МВР само и единствено, защото преди повече от 30 години някой работник е преценил, че е хомосексуалист. Колкото и от Вътрешното ведомство да отричат, фактите водят към този извод. Започва проверка След като Комисията по досиетата не установи каквито и да било данни за Владимир Кузов в архивите на ДС, от “168 часа” помолиха МВР отново за коментар.

От пресцентъра на вътрешното ведомство заявиха, че започват проверка, която не можело да бъде приключена до редакционното приключване на броя. В следващия брой “168 часа” ще публикува отговора на МВР.

Вестникът пожела да научи и защо оперативни работници от няколко СДВР-та са влизали в “хомосексуалното” досие на Владимир Кузов в периода 1993 г. – 2005 г., при условие че данните не показват срещу Кузов да е имало проверки и разследвания. Също така се надяваме да получим отговор на най-важния въпрос: защо това досие не е било унищожено, след като единственото основание да съществува е противоконституционната категория “Хомосексуалист” Превантивно звено следяло “неморални” В годините на социализма към управленията на Народната милиция е имало специално звено за морална превенция, припомнят си свидетели. “В него се записваха всички, за които някой оперативен служител беше преценил, че са проститутки или гейове. Имаше си някои, които наистина бяха такива, бяха всеизвестни. Но имаше и хора, които попадаха в тези списъци само защото ходят с прекалено къси поли за жените или с дълги коси и шарени дрехи за мъжете – разкриват запознати. И допълват:
– Дори и да се установи, че няма основание тези хора да бъдат считани за такива, имената им си оставаха в регистъра.
” Гейове го удряли на живот в затвора В свое изследване “Комунизъм и хомосексуализъм” Михаил Груев пише, че през 1968 г. се подготвя изложение до ЦК на БКП, призоваващо в подготвящия се нов Наказателен кодекс хомосексуализмът да бъде изваден от кръга на престъпленията. Работата по тази мащабна промяна на наказателното законодателство била възложена на приближения до Тодор Живков функционер Я. Радев. Създава се работна група, а един от членовете й – бъдещият професор М. Паликарски, трябвало да анкетира осъдени за хомосексуализъм, изтърпяващи леки присъди в тухларните в Нови Искър.

“Оказва се, че колективният живот нощем, след приключването на вечерната проверка, за осъдените е не наказание, а изключително вълнуващо приключение”, пише в изследването си Груев.
Източник: 168chasa.bg
Така е било през Комунизма, но днес моралът е далеч по-изостанал от онези времена, а тази криворазбрана Демокрация се превърна в показен разврат и руши устойте на обществото и ако толкова е евро атлантичен Цветан Цветанов и един ден попадне в затвора ще може ясно да изяви своите ценности, защото там има хиляди, които са зажаднели да му изкажат своята „любов”! !
Всеки има право да бъде и да се самоопределя като какъвто си иска, но да натрапва един модел и да го налага над друг, преминавайки границата на нормалността е престъпление против собствената ти нация !

В крайна сметка МВР и Цветан Цветанов са правили досиета на хората с хомосексуална ориентираност и са ги използвали срещу тях !

Днес Цветанов се прави на евроатлантик, колко подло и лицемерно, нали ?
А от БХК му помагат в тази роля!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.