изпрати новина
Водещи новини

Цветанов е на път да забрани цялата преса у нас !

Цветанов е на път да забрани цялата преса у нас !


Цветанов се превръща в световно зло номер едно ! Вижте какво се случва в страната ни със свободата на словото !
Това няма да върне читателите към контролираната преса, а най-много да превърне Цветан Цветанов от най-мразеният политик в най-презираното същество!
Масова диктатура в медийната среда от страна на ГЕРБ !
Тролската централа на ГЕРБ масово продължава да трови информационната среда в страната ни, която води до не само отлив в социалните мрежи, но и до едно отвращаване на хората от медиите !

Войната на Цветан Цветанов със свободните и независими медии, с хората, които виждат единствената си надежда за борба като изкрещят в социалните мрежи ! Безцеремонно се блокират и се изтриват профили на активни граждани, обществено популярни личности, политици, музиканти, журналисти и хора, които са опозиция на властта !

Страниците, в който се говори открито против властта и се публикуват материали, които са критикуващи, разобличаващи и осмиващи и дори подиграващи правителството са направени невидими и така нареченият РИЧ от вчера е свален на нулева видимост, феновете на страниците не получават известия, а когато влязат в любимата си страница не виждат постовете !

Усилено администраторите на Фейсбук извършват и функцията дизлайк, което премахва хората от страниците без те да са искали, но кампанията продължава и в ЮТУБ и ГУГЪЛ като трие се цялата история на сайтовете в ГУГЪЛ, а цели канали се изтриват в ЮТУБ съдържащи критика против ГЕРБ и Цветанов !
Този субект няма нито толкова акъл, нито толкова власт да прави това, но със сигурност е създаден отдел от ГЕРБ за който писаха медиите вече !

Тези хора им се плаща жълти стотинки да вгорчават живота на хората ! Покрай предстоящото председателстване на България в Европа Цветанов договори много световни индулгенции за контрол на медийната среда и той я използва не за това за което му е дадена, а да докладва своите лични врагове !

Това е долно като всички, които работят в тази новосформирана централа, в която участват всички изхвърлени от „Да, България“ и соросоидните подлоги работещи за 600- 700 лева, но причиняващи огромни вреди на нормалните хора и свободата на словото !Цветанов е на път да забрани цялата преса у нас !

Използва се институционалността на България за да се обслужват комплексите на един субект завършил училище за хора с психическо отклонение, така нареченият физкултурник !
Той ще налага моралът, той ще казва за кого какво и кой публикации ще бъдат с висок приоритет и кой не!
Контролът на медийната среда ще доведе до пълна диктатура !
А липсата на журналисти и хора показващи какво се случва в страната ще доведе до пълно и безконтролно арестуване, убиване и смазване на хората и никой няма да знае какво прави мечката в съседният двор докато не дойде у вас !
Всички сме потърпевши от това !
И това, че никой не говори за един осъждан вече престъпник не означава, че той не си остава престъпник !

Но по-важно е да бъдат смачкани всички за кефа на един психично деформиран субект ! От всичко това Фейсбук ще има огромен отлив и хората масово напускат социалната мрежа, а арабската пролет, ЦРУ ще си я правят другаде като Цветанов вреди на ЦРУ и на службите, нанася огромна вреда и на разузнавателните централи, които ще загубят голям процент от източниците си !

Да не говорим, че той не само си мисли, че може да лъжи всички вечно и да лъже и в световен мащаб, защото над 75% от сводките на Американският департамент се сформират от публикациите на свободните медии както и на другите разузнавателни централи !

Цветанов е изтрещял тотално и в стремежът си за контрол над социалните мрежи и другите информационни потоци той навлиза в една друга арена на действия !
Едно е да се хвалиш, че си станал ТРОЛ от вторият по влияние в страната ни, а друго е да се бъркаш в световните информационни потоци и да си мислиш, че можеш да лъжеш всички вечно !

И ако някой от Вашингтон и Брюксел не се намеси и не върне нормалността в така и иначе замърсената медийна среда в България то хората ще се пренасочат към други мрежи и зони на информираност !
И ЦРУ и Европол ще трябва пак да разлепват марки и да четат писма в пощата ! Цветанов, всяка идиотска постъпка си има своето философско обяснения, но тази алчност и диктатура ще доведе до срив и отлив, а когато Фейсбук, Гугал и Ютуб загубят тяхното влияние над масите ще загубят и акциите си и печалбите си!

Да, Бълагрия е малка, но хората ще се прехвърлят към Вконтакте , Рамблер, АЙСИКЮ и тогава глобалната мрежа няма да бъде глобална, а министерството на пропагандата на Цветанов ще загуби своята същност и не убивайте мишката от филма „Том и Джери“, защото тогава котката ще остане без работа и сериалът ще спре !

Дали има хибридна война или информационна такава преценете вие сами, но едно ще ви кажем, че ние няма как да воюваме във Фейсбук срещу самият Фейсбук няма как и да съществуваме в Гугъл след като ни трият историята на сайтовете като стотици хиляди статии вече са изтрити само на нашата медийна група, а с Ютуб вече приключихме !
Цветанов няма толкова акъл за тези неща, той може само да повтаря опорните соросоидни точки, които са му задали за фалшивите новини като папагал, но дано големите се освестят и си видят статистиките в каква посока са !
Защото в началото бе словото и ако ни отнемете ни остава действието в нашата борба, а когато народът излезе не се знае и знае ли се какво ще стане?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*