Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Цветанов познавал убития Петър Христов, но не били приятели

Цветанов познавал убития Петър Христов, но не били приятели
Шефът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов заяви, че е познавал убития бизнесмен Петър Христов, но отрече двамата да са били приятели.

Христов бе разстрелян преди няколко дни в София. Цветанов нарече спекулация твърдението, че двамата са били приятели, а Христов – близък до властта.

Той е помагал на МВР с информация, довела до разкриването на групата за отвличания „Наглите”, но така просто е изпълнил гражданския си дълг, заяви Цветанов.

„Споделена е определена чувствителна информация, която е допринесла за разкриването на тежки престъпления в България.

Във времето той е бил един от истинските радетели за синята идея и за това, че СДС и Демокрацията винаги са били приоритет за него”, допълни Цветанов и отрече Христов да е имал политически амбиции.

А самият Цветанов би отбой и сега публично заяви, че били близки и той им е споделял и помагал по знаковите дела! Злите езици шушнат, че именно Христов е бил касичката на ГЕРБ в региона !

Цветан Цветанов не е бил на погребението на Христов ! Но са били много близки и как да не са били след като над 50 милиона поръчки са били насочени към Христов!

Но така са в ГЕРБ – използват човек после казват „ние не го познаваме“, а милионите дадени от него за предизборни кампания на ГЕРБ няма как да ги забравят хората!

И така е винаги – използват и захвърлят всеки ! За мъртвите или добро или нищо, но да отречеш, че ти е близък този, който те е направил депутат и да отречеш този, с който заедно контролирахте област Велико Търново, Свищов и Горна Оряховица е най-малкото нечовечно !

Миналото не може да бъде отречено и с фалшиви новини и манипулации, не може да бъде променено като историята помни и хората говорят дето се казва има живи да кажат !

И ако по делата на Цветанов не останаха много живи свидетели то има такива, които помнят колко пъти са били на софрата на Петър Христов! До вчера яли, пили и се веселили, а днес той не ми е приятел!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.