Цветанов разбира от хибридни войни колкото от самолети!

Цветанов разбира от хибридни войни колкото от самолети!


Цветан Цветанов започна да вменява на обществото, че видите ли имало кибератака срещу държавата, водила се хибридна война срещу нашата страна ! Чрез фалшиви новини се целяло да се дискредитира името на страната и България да бъде очернена !

Цветанов не поясни обаче коя страна или нация воюва срещу нашата !
За да има война трябват поне две страни, нали ?
Престъпление срещу републиката е най-тежкото такова и досега никой или никоя не са осъждани по тези членове в страната ни !

Ние бихме добавили, че Цветан Цветанов разбира точно толкова от кибератаки, колкото от самолети !
Но нали е на всяка манджа мерудия та и пак затъна в shit до шия !

Efekt 2

Има една поговорка, че „една лъжа може три пъти да обиколи света докато истината си връзва още обувките“ и Цветанов го знае – десет години лъжите на ГЕРБ обикалят света и нашите телевизори!

Не дай си Боже да наближат избори и тогава Цветанов отваря фабриката за фалшиви новини и някак си услужливите медии започват да бълват и да заливат и без това промитите мозъци на герберасите, а думите му отекват от курв@ на курв@, от гей на гей както би казал поетът!

Какво разбира един физкултурник от хибридна война – как се води, с какви средства, с какъв ресурс и от какви хора с какви познания?

Ако има hatred в социалните мрежи то тя си е чиста от сърце на стотици хиляди останали без работа, милиони емигрираха за да търсят спасение, десетки хиляди в затворите, защото не искаха да преклонят глава на мафията като добавим и техните семейства, които също са потърпевши от действията на Цветанов и неговото управление the haters стават милиони !

Сега питаме да съсипеш съдбите на милиони, да откраднеш мечтите им, да им отнемеш правото да живеят и да се трудят в собствената си страна и Родина не е ли престъпление против Родината ?

На какъв език да ти говорят – на езикът на омразата или на този на който сте свикнали в ГЕРБ – на ласкателите и подлизурковците, на подмазване и лицемерие с една дума на фалшивият език?

Единственото истински от сърце, което може да се каже за хунтата узурпирала властта е swearing !

Десет години грабят, убиват, съсипват, контролират, инсценират и унищожават страната ни и накрая имало хибридна война !
Кибератаки и хибридна война има ли, която целяла да дискредитира страната ни да бъде очернена пред света?

Истината е, че нито хората в страната, нито хората в чужбина вярват на правителството на ГЕРБ и на Цветан Цветанов и Бойко Борисов!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.