Цветанов спомняте ли са как проходи ГЕРБ и не си платихте дори предизборните плакати?

Цветанов спомняте ли са как проходи ГЕРБ и не си платихте дори предизборните плакати?


Аз си спомням как когато прохождаше ГЕРБ дори плакатите на кметовете, които издигнаха от ГЕРБ на много места не бяха платени !

Оставиха местните самоназначили се структури да си плащат всички сметки, наеми и консумативи!
Събрахме се по офиси и кафенета и си плащахме всичко сами !
Днес Цветанов говори за осветляване на кампанията на Радев, ами преди да посочиш някого първо провери дали ръцете са ти чисти, бе! Всички си спомняме как Цветанов обикаляше страната с един единствен сив костюм на райета – единствената дреха на гърбът му бе това, попитайте Фидосова тя бе до него плътно в този период!

Седях и го наблюдавах когато идваше в нашият град и си мислех, ако някой неволно го залее с едно кафе например какво ще стане?

Efekt 2

Как какво – ще се скрием в моя офис и ще седи по бели гащи докато експресно не почистят костюмът в химическото чистене !

Един лев не дал нито на структура ни, нито членски внос оставаше при нас ! Всичкият членски внос го носихме в областният град, а за нас само разходи ! Цветанов нека си спомни кои бяха дарители на ГЕРБ, кои платиха цялата кампания на партията и тогава да говори! Всички дарители, всички бизнесмени, които платихме до стотинка бяхме арестувани и ограбени, бизнесите ни бяха иззети и така до един бяхме подменени от верни на Цветанов доносници! Когато крадеца вика дръжте крадеца, но когато Радев е чист няма как да го очерниш Цветанов!

От ГЕРБ са като въглените – ако не могат да те изгорят, то ще те очернят ! Колкото и да цапа Цветанов не може да изгори никого само приказва и то лъжи след лъжи и никой не му вярва вече !
Изхабен е като политик, вече е като угаснал въглен и няма полза от него – не топли, не грее, а само цапа !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.