изпрати новина
Водещи новини

Цветанов спомняте ли са как проходи ГЕРБ и не си платихте дори предизборните плакати?

Цветанов спомняте ли са как проходи ГЕРБ и не си платихте дори предизборните плакати?


Аз си спомням как когато прохождаше ГЕРБ дори плакатите на кметовете, които издигнаха от ГЕРБ на много места не бяха платени !

Оставиха местните самоназначили се структури да си плащат всички сметки, наеми и консумативи!
Събрахме се по офиси и кафенета и си плащахме всичко сами !
Днес Цветанов говори за осветляване на кампанията на Радев, ами преди да посочиш някого първо провери дали ръцете са ти чисти, бе! Всички си спомняме как Цветанов обикаляше страната с един единствен сив костюм на райета – единствената дреха на гърбът му бе това, попитайте Фидосова тя бе до него плътно в този период!

Седях и го наблюдавах когато идваше в нашият град и си мислех, ако някой неволно го залее с едно кафе например какво ще стане?

Как какво – ще се скрием в моя офис и ще седи по бели гащи докато експресно не почистят костюмът в химическото чистене !

Един лев не дал нито на структура ни, нито членски внос оставаше при нас ! Всичкият членски внос го носихме в областният град, а за нас само разходи ! Цветанов нека си спомни кои бяха дарители на ГЕРБ, кои платиха цялата кампания на партията и тогава да говори! Всички дарители, всички бизнесмени, които платихме до стотинка бяхме арестувани и ограбени, бизнесите ни бяха иззети и така до един бяхме подменени от верни на Цветанов доносници! Когато крадеца вика дръжте крадеца, но когато Радев е чист няма как да го очерниш Цветанов!

От ГЕРБ са като въглените – ако не могат да те изгорят, то ще те очернят ! Колкото и да цапа Цветанов не може да изгори никого само приказва и то лъжи след лъжи и никой не му вярва вече !
Изхабен е като политик, вече е като угаснал въглен и няма полза от него – не топли, не грее, а само цапа !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*