Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Цветан Цветанов пак с ПИАР на тема МВР

Цветан Цветанов пак с ПИАР на тема МВР

Първият жив заловен кокошкар избягал от затвора !
Цветан Цветанов: Професионалната работа на МВР успя да върне в затвора беглеца
Това за пореден път доказа, че когато държавата и гражданите работят заедно резултатите винаги идват“, пише Цветанов.

Поздравявам всички служители в системата на МВР, които участваха в издирването на избягалия затворник. Това написа във Фейсбук председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

„Професионалната им работа успя да върне в затвора беглеца и да предотврати евентуално негово следващо престъпление.

Благодаря и на всички граждани за подадените сигнали и активното съдействие на органите на реда по време на издирването. Това за пореден път доказа, че когато държавата и гражданите работят заедно резултатите винаги идват“, пише Цветанов.
Източник: epicenter.bg

Браво на МВР я този не можа да брадяса!
Първият жив заловен кокошкар избягал от затвора ! И Цветанов пак изпъчи гърди сякаш той го е гонил !
Цялата огнева мощ на държавата бе ангажирана за да изтрият срамът и добре, че хората са се обадили на 112 иначе практиката показва, че пуснели брада и дим да го няма !

Не стана ясно и каква е ролята на Цветан Цветанов но както и да е ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

One comment

  1. „Успя да върне беглеца и …“ Една кадъна копаела нещо на бостана – наведена, залисана, вдадена в работата. Прокраднал се зад нея полският пъдар и…, мушнал средния си пръст през шалварите. – Ей, ти що вкарал, бе? – Спокойно, ша го извадя. – Ни става въпрос да `звадиш, въпрос става що вкарал. Защо допускат да бягат затворниците, за Калпакли Чобан Цецко Ушатия /КЧЦУ/, е въпрос с повишена трудност.