Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Цветан Цветанов предизвика бунт при превозвачите

Цветан Цветанов предизвика бунт при превозвачите


Превозвачите заплашиха, че ще блокират граничните пунктове!
Истината е, че те са в поредната манипулация и ГЕРБ в лицето на Цветанов са направили лобистки закон, който не защитава Българските превозвачи!
За пореден път с манипулации, интриги и номера от страна на управляващите !

Чрез МВР те налагат контрол на броят на превозните средства за да не се блокира града!
Истината е, че превозвачите са бесни и искат линч, искат разправа на продажните ни политици!

От бранша едвам удържат гневът на тираджиите !
Този гняв не може да се канализира, тази ярост не може да се притъпи!
Трябва интересът на България и на тези хора да се защити, но когато управляващите въртят номера не в услуга на народа, а на тези от чужбина на който той ще е слуга !

Избраните народни представители трябва да служат на България и своите избиратели, а не да бъдат те национални предатели!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.