Цветан Цветанов си хвана партийно проверена другарка за любовница

Цветан Цветанов си хвана партийно проверена другарка за любовница


Любовна връзка от месеци буквално е залепила един за друг зам.-лидера на ГЕРБ Цветан Цветанов и депутатка Даниела Савеклиева. Двамата народни избраници от Благоевград не позволяват много-много топлите им отношения да се разберат в парламенталната зала, но пък когато са по партийни дела в Пиринския край, Цецо и Дани са неразделни. Те винаги са заедно, появяват като двойка на различни партийни мероприятия и даже се усамотяват да бистят политиката на партията.

Даниела Савеклиева е избрана за първи пътза депитат в сегашния парламент, а мястото й беше в листата веднага след водача Цветан Цветанов. Кариерата й пък се разви с шеметна бързина. На миналите избори тя била на 19 – то място и направила огромен скок да стгне до второ.

Съпартийците й непрестанно шушукат, че е минала за няколко години през всички местни структури и длъжности, докато стане депутат, а това се дължи на извъредно топлата топлата подкрепа от страна на Цветанов. Двамата нарочно станали депутати от един район, за да имат алиби да са все заедно. „Не пропускат възможност да са рамо до рамо“, коментират съпартийци, възмутени от поредното похождение на Цецо.
Преди няколко години ексвътрешният министър имаше бурна афера с младата Калина от Велико Търново, но след като това стана публично достояние, девойката бе скрита от очите на публиката. Наскоро пък гръмна и друг скандал – за любовните между него и прокурор Ася Петрова, която водеше част от гръмките дела, свързани именно с акциите на Цветанов.

Efekt 2

Той се изкарва невинен, но дори собствената му съпруга не му вярва, а се прави, че нищо не е естанало, категорични са в ГЕРБ. Жена му не би рискувала да си разруши семейството заради похожденията на мъжа си.

Миналата вечер Цецо и Даниела пак били заедно и духали свещички на тортата по случай 7-ата годишнина от основаването на партията в Гоце Делчев, Сатовча, Гърмен и Хаджидимово. По време на предизборната кампания през пролетта двамата рамо до рамо обикаляха и Пиринския регион. Не пропуснаха да един до друг и по време на трагедията в мина „Ораново“. А на всеки местен празник са така неразделни, че Цецко забравя да се прибере вкъщи.

Съпругът на Даниела виждал какво се случва пред очите му, но дължал шеметната си кариера на Цветанов, работел в службите и благоразумно си затварял очите. Той имал обещание да бъде преместен в ДАНС, но след падането на ГЕРБ от власт останал началник на РПУ в очакване на по-добри времена.
Източник: skandalno.net

Дали жена му дали другите му любовници знаят за него или всичко е секс за пари и власт или всичко е сделка, или не и той си няма истински хора в животът си? Колко ли партийни другарки са в тефтерчето на зам. председателят на ГЕРБ, колко ли от тях така напредват в кариерата си?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.