Цветан Цветанов!

Цветан Цветанов!


Цветан Цветанов!
5000 българи в НДК освиркали олигофрена Цветанов, който се опита да да политизира концерта на Силви Вартан били от БСП, коментират на стената ми олигофрени като него?!
Верно ли?

Аз не бях на концерта, но тези ги отсвирих моментално …
Нямат работа сред нормалните ми приятели, както и официалния идиот Цветанов, осъден от две инстанции на затвор няма работа в българската политика и в българския Парламент …

Този идиот щом си отвори устата започва да плюе по демократично избрания от българите Президент.
Този малоумник във всички нормални държави ще бъде обвинен в подстрекателство към държавен преврат, този нещастник, срам за българите дето не е прочел и „Овчарчето Калитко“, а му четат му само бисерите на Бойко Борисов, това нищожество, този идиот от когото се срамуваме всички, този „Тоя мръсен червяк, тоя низък роб, тоз позор за Бога“ (Вазов), този който си е въобразил, че държавата е негова и на Борисов, този който манипулира всички избори в България, този официален кретен в държавата на българите вече си позволява много!
Това недоносче, пръкнало се по грешка в държавата на българите (без извинение), този малоумник който не слиза от платените от ОПГ ГЕРБ медии, това сбъркано човече неспиращо да оплюва българския президент, странно защо е на свобода?

Този изрод, сбъркано човече отдавна трябваше да бъде арестуван, въдворен в подходящо заведение или обвинен в опит за държавен преврат!
Къде е МВР, „правосъдната система“, ДАНС, Прокуратура?
Няма ги!
Дори и чистачките ги няма …
Цветанов, или замълчи или ще се оправяме ние, българите с теб!
Кретен такъв … Прошка за теб няма да има, вервай ни, олигофрен!

 

Ние от Blife.eu  публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Efekt 2

 

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.