Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Цецо Наглецо: Дарихме 15 000 лв. за Българската Коледа, но не спомена колко са откраднали

Цецо Наглецо: Дарихме 15 000 лв. за Българската Коледа, но не спомена колко са откраднали


Вижте бруталната истина за която не говорят!
Цецо Наглецо се похвали :

Традиционният принос на ПГ на ГЕРБ към „Българската Коледа“ тази година е над 15 000 лв.

През изминалата седмица с колегите народни представители от ГЕРБ се включихме в редица благотворителни кампании в избирателните си райони в цялата страна и помогнахме на хора в нужда.

И така на практика никой не спомена ПГ на ГЕРБ колко бонуси получиха за Коледа и когато всеки един депутат от политическата групировка е взел по 6000 лв. бонус, а е дарил по-малко от 300 лв.!

Това е гадно и нагло дори !

Тези хора обаче не казват и колко ДДС ще се сложи на дарените пари за Българската Коледа от мобилните оператори и да не говорим, че през тези фондации и колко пари са дали към медиите за отразяване, колко хонорари и пари за ПИАР и кетъринг като всички оставаме с впечатлението, че става дума за една огромна фалшива новина, с която ПГ на ГЕРБ – политическата група или политическата групировка доста лицемерно с тези пари създават една добре опакована новина и безплатно всички ще ги отразят по медиите !

Цецо Наглецо влиза в сайтовете, телевизията и радиата, че били дали едни пари, а колко би платил Наглецо да му гледат сурата?

Коледното лицемерие блести на върха на елхата, аз съм отвратен, за Вас не зная!

календар
календар

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.