Цигани бият ченгета и какво от това?

Цигани бият ченгета и какво от това?


Ченгета бият цигани и какво от това?

Цигани бият Българи и какво от това?
Цигани заклаха човек в Айтос за удоволствие и какво от това?

Ако продължаваме в този ред на мисли ще ни изкарат расисти или че говорим с езика на омразата, но все пак циганин означава електорат за Бойко и те са повече от брат !

Efekt 2

Едно деление, едно противопоставяне по вид, етнос или цвят, едно деление на електорат наш и ваш, а всъщност трябва да се делим на добри и лоши, да се делим както наказателният кодекс ни квалифицира според деяние, постъпка и да няма по-големи от закона, да няма разделение на хора и по хора !

Дела и документи в съдебната система както се казва бол, но закона е врата в полето – всеки гледа да мине по-полека и тук се явява онази дума „корупция“, която за ръка с Темида търгува със свободата, а за престъпленията ще ви кажат и цената !
Цигани убил, циганин пребил и откраднал всеки ден това е тук и там, а защо се случва, кой го позволява и до кога ще е така – да ме прощават и от БХК ! Някога през Комунизма нима нямаше цигани?

По-преди това да не би да не е имало цигани кажете, но всяка жаба си знаеше мястото в гьола и никой не правеше престъпления, а всеки, който го извърши отиваше в затвора!

През Комунизма имаше и кметове, и генерали в затвора с по десет годишни присъди за това, че са откраднали пари, а днес политици няма там и циганите виждат и това и те така не казвам, че всички не са такива и Българи, Арменци и Турци никой не се ражда престъпник, а става такъв когато извърши престъпление, но и тук закона трябва да бъде един за всички без цвят, пол, религия или на кого си син или дъщеря, без значение дали си министър и без значение за каква беля ! Днес имам и случай на министър, който по непредпазливост е убил дори своят син и когато има деяние, макар и с шейна и какво като е в планина не е ли това МПС, не трябва ли законите да са такива все едно си бил на пътят с кола?

Не трябва ли да те проверят дали си пил, дали си трезвен или не и как така се е случило това става дума за Бога и за човешка душа?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.