изпрати новина
Водещи новини

Цигани бият ченгета и какво от това?

Цигани бият ченгета и какво от това?


Ченгета бият цигани и какво от това?

Цигани бият Българи и какво от това?
Цигани заклаха човек в Айтос за удоволствие и какво от това?

Ако продължаваме в този ред на мисли ще ни изкарат расисти или че говорим с езика на омразата, но все пак циганин означава електорат за Бойко и те са повече от брат !

Едно деление, едно противопоставяне по вид, етнос или цвят, едно деление на електорат наш и ваш, а всъщност трябва да се делим на добри и лоши, да се делим както наказателният кодекс ни квалифицира според деяние, постъпка и да няма по-големи от закона, да няма разделение на хора и по хора !

Дела и документи в съдебната система както се казва бол, но закона е врата в полето – всеки гледа да мине по-полека и тук се явява онази дума „корупция“, която за ръка с Темида търгува със свободата, а за престъпленията ще ви кажат и цената !
Цигани убил, циганин пребил и откраднал всеки ден това е тук и там, а защо се случва, кой го позволява и до кога ще е така – да ме прощават и от БХК ! Някога през Комунизма нима нямаше цигани?

По-преди това да не би да не е имало цигани кажете, но всяка жаба си знаеше мястото в гьола и никой не правеше престъпления, а всеки, който го извърши отиваше в затвора!

През Комунизма имаше и кметове, и генерали в затвора с по десет годишни присъди за това, че са откраднали пари, а днес политици няма там и циганите виждат и това и те така не казвам, че всички не са такива и Българи, Арменци и Турци никой не се ражда престъпник, а става такъв когато извърши престъпление, но и тук закона трябва да бъде един за всички без цвят, пол, религия или на кого си син или дъщеря, без значение дали си министър и без значение за каква беля ! Днес имам и случай на министър, който по непредпазливост е убил дори своят син и когато има деяние, макар и с шейна и какво като е в планина не е ли това МПС, не трябва ли законите да са такива все едно си бил на пътят с кола?

Не трябва ли да те проверят дали си пил, дали си трезвен или не и как така се е случило това става дума за Бога и за човешка душа?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*