изпрати новина
Водещи новини

Цирково изкуство

Цирково изкуство ЧрЕЗЦирково изкуство
Изкуството на цирковите ни артисти е познато както у нас така и по света !

Министър-председателят Бойко Борисов възложи на ДАНС и НАП да направят пълна проверка на сделката по продажбата на електроразпределителното дружество ЧЕЗ.
Проверка ще има и на , дружеството купувач – „Инерком България“, съобщиха от правителствената пресслужба.

Премиерът също така е поискал в разследването на всички обстоятелства да се включат Комисията за енергийно и водно регулиране и Комисията за финансов надзор.

Министър-председателят Борисов е разговарял с ръководствата на НАП и КФН, които са го уверили, че наблюдават сделката от четвъртък и ще извършат незабавна проверка.

„Припомняме, че правителството няма отношение по сделката между двете частни компании, но ще използва ресурса си да провери всички обстоятелства и да гарантира енергийната сигурност“, се посочва в съобщението.

Активите на „Инерком груп“ са изключително скромни.

За 2016 г. те са на стойност от 90 000 лева, а дружеството е отчело загуба от 11 000 лева.

Сделката за продажбата на ЧЕЗ предизвика бурни реакции в политическите среди.

Шефът на енергийната комисия от ГЕРБ Делян Добрев каза, че е помислил информацията за фалшива новина.

Енергийният министър Теменужка Петкова, която призна, че е близка до семейната фирма, закупила ЧЕЗ, обяви, че ще подаде оставка. Тя и бе поискана лично от премиера Бойко Борисов. От ГЕРБ се чуха гласове, че Петкова не трябва да подава оставка.

От БСП предложиха Борисов и Радев да се занимаят лично с продажбата на активите на ЧЕЗ. Нинова дори повика лично Гинка Върбакова в парламента за да обясни за сделката.

Източник: dnes.dir.bg
Цирково изкуство ЧЕЗ Изкуството на цирковите ни артисти е познато както у нас така и по Света ! И така Бойко Методиев Борисов, вече ветеран на манежа, направи поредният ПИАР ход като уж сезирал службите да направят необходимите проверки по една частна сделка !
Прах в очите на хората, прах и пепел на езика на този, който посмее да си отвори устата какво се замита, какво се прикрива !
Как досега ЧЕЗ партийни каса е пълнила, как ни е грабила и как политиците искат да скрият една съмнителна история? Става дума за частна фирма, която си продава активите на друга частна фирма, а къде е държавата като регулатор тук ?

Всички знаем, че в България нищо и никой не прави без да получи индулгенция от заслужилият артист Бойко Борисов та и тази сделка е получила зелена светлина от Бойко, а сега се прави на ощипана мома след като се вдигна шум !
СИК купува ЧЕЗ са някой заглавия, а други говорят, че двама братя седят в дъното на това!

Истината е че Борисов знае какво се случва но сега се прави на ощипана мома! Така е когато живеем в паралелни светове !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*