Цирково изкуство

Цирково изкуство ЧрЕЗ

Цирково изкуство
Изкуството на цирковите ни артисти е познато както у нас така и по света !

Министър-председателят Бойко Борисов възложи на ДАНС и НАП да направят пълна проверка на сделката по продажбата на електроразпределителното дружество ЧЕЗ.
Проверка ще има и на , дружеството купувач – „Инерком България“, съобщиха от правителствената пресслужба.

Премиерът също така е поискал в разследването на всички обстоятелства да се включат Комисията за енергийно и водно регулиране и Комисията за финансов надзор.

Министър-председателят Борисов е разговарял с ръководствата на НАП и КФН, които са го уверили, че наблюдават сделката от четвъртък и ще извършат незабавна проверка.

„Припомняме, че правителството няма отношение по сделката между двете частни компании, но ще използва ресурса си да провери всички обстоятелства и да гарантира енергийната сигурност“, се посочва в съобщението.

Efekt 2

Активите на „Инерком груп“ са изключително скромни.

За 2016 г. те са на стойност от 90 000 лева, а дружеството е отчело загуба от 11 000 лева.

Сделката за продажбата на ЧЕЗ предизвика бурни реакции в политическите среди.

Шефът на енергийната комисия от ГЕРБ Делян Добрев каза, че е помислил информацията за фалшива новина.

Енергийният министър Теменужка Петкова, която призна, че е близка до семейната фирма, закупила ЧЕЗ, обяви, че ще подаде оставка. Тя и бе поискана лично от премиера Бойко Борисов. От ГЕРБ се чуха гласове, че Петкова не трябва да подава оставка.

От БСП предложиха Борисов и Радев да се занимаят лично с продажбата на активите на ЧЕЗ. Нинова дори повика лично Гинка Върбакова в парламента за да обясни за сделката.

Източник: dnes.dir.bg
Цирково изкуство ЧЕЗ Изкуството на цирковите ни артисти е познато както у нас така и по Света ! И така Бойко Методиев Борисов, вече ветеран на манежа, направи поредният ПИАР ход като уж сезирал службите да направят необходимите проверки по една частна сделка !
Прах в очите на хората, прах и пепел на езика на този, който посмее да си отвори устата какво се замита, какво се прикрива !
Как досега ЧЕЗ партийни каса е пълнила, как ни е грабила и как политиците искат да скрият една съмнителна история? Става дума за частна фирма, която си продава активите на друга частна фирма, а къде е държавата като регулатор тук ?

Всички знаем, че в България нищо и никой не прави без да получи индулгенция от заслужилият артист Бойко Борисов та и тази сделка е получила зелена светлина от Бойко, а сега се прави на ощипана мома след като се вдигна шум !
СИК купува ЧЕЗ са някой заглавия, а други говорят, че двама братя седят в дъното на това!

Истината е че Борисов знае какво се случва но сега се прави на ощипана мома! Така е когато живеем в паралелни светове !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.