Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Цонев каза

Цонев каза

Фрог научи: Жандармерията в готовност да атакува протестиращите полицаи

Жандармерията е в пълна бойна готовност да атакува протестиращите полицаи на „Орлов мост“ в столицата, съобщиха за Фрог източници от вътрешното ведомство.

На място е шефът на ГДКП Христо Терзийски, когото всички сочат като кандидат за поста главен секретар на МВР, на мястото на Георги Костов. Твърди се, че въоръжените до зъби полицаи чакат само знак, за да заградят протестиращите. Целта е след това поименно да бъдат записани, така че лесно да им се търси сметка.
Ето източника на тази информация: frognews.bg/

Вижте обаче как коментира на стената си Николай Цонев това.Публикуваме коментара без редакторска намеса :
„Приятели, Ако жандармерията излезе срещу полицаите,да излезем и се опълчим най-сетне на бандитите , които управляват държавата и МВР !!!”

Цонев каза

Ние от Blife.eu ще добавим ,ЧЕ именно Николай Цонев е най-явностният защитник на привилегиите на хората с пагони ! Той се бори с зъби и нокти тези придобивки да не бъдат отнемани от армията и полицията ! Това са допълнителните стимули заради, който хората с пагони рискуват животът си по мисии в чужбина, по дерета и планини, по границата ни, ако щете дори и по митинги и горещи точки в страната ни !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.
Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Фрог научи: Жандармерията в готовност да атакува протестиращите полицаи Жандармерията е в пълна бойна готовност да атакува протестиращите полицаи на „Орлов мост“ в столицата, съобщиха за Фрог източници от вътрешното ведомство. На място е шефът на ГДКП Христо Терзийски, когото всички сочат като кандидат за поста главен секретар на МВР, на мястото на Георги Костов. ...

Рейтинг на публикацията

Оцени публикацията: 4.54 ( 15 votes)
0