изпрати новина
Водещи новини

Ц.Ц. – Тъп ПИАР и тъпи лелки

Ц.Ц. - Тъп ПИАР и тъпи лелки
За пореден път ен на брой оставаме с впечатление, че от ГЕРБ не могат да направят впечатление ! Никаква фантазия в главите, липсва им въображение на горките!

Ето и Цветан Цветанов как подстригва си главата в Елхово при Веселина и това го постна на стената във Фейсбук да го гледат из страната ! Това е някакво събитие, а сигурно днес е и някаква важна дата или просто Тъпото се фука от стената !

Не е нормално да ви кажа как Мъж имаш себе си за ерудит, който се занимава с държавните дела да ходи из страната и да се снима в бръснарският салон за красота, който трябва да се прекръсти на „салон за тъпота“!

Толкоз плоско, толкоз тъпо само и само да покажат колко са активни и видите ли днес били те в Елхово и какво от туй, че в Елхово били Цветанов и Цецка на предизборна кампания, да не би нещо да се промени?

Обикалят от кошара на кошара да си овците броят, да се стягат ГЕРБЕРАСТИ здраво, че ги чака май пердах да си видят чучулото дето го показват, че да знаят за кого да пуснат бюлетина, щото овците са тъпо стадо и трябва да им се повтаря да не объркат нещо знака и да се объркат нещата !

Но и тук Мерки е вземал остриганата тиква, ако нещо се обърка списъците се поправят, чувалчетата се разменят и всичко е после в склада се урежда и всичко е готово и пак ще са във властта ! Честно да ви кажа хора без въображение да ни управляват си е чиста проба гаф ! Важно е да се показва колко сме близо до народа и как народа ги обича и как в любов към ГЕРБ се врича ! А дали е така скоро ще стане ясно !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

One comment

  1. Thanks for the great info dog I owe you bitgigy.