Ченгеджийска държава

Ченгеджийска държава


Ченгеджийска държа е България!
Всичко в страната се ръководи от ченгетата! Ако искаш да си предприемач трябва да си плащаш данък спокойствие, пари за горива, за едно друго и да съдействаш иначе рязко някак си ще ти се случат проблеми и бизнес схемата, която си измислил ще започне някой техен човек да я върти!

Ако си мафиот също е така – трябва да снасяш информация и определената такса за да не те закачат !
Иначе някой по-послушен кандидат бандит ще поеме и твоята схема !

Така е в България, ако пък се занимаваш с обществено полезна дейност и набираш популярност в обществото чакай някой дело да ти завъртят за да се сдобиеш с документ на който да пише ОСЪЖДАН! Без значение колко пари сте натрупали по легален или нелегален начин никога не се захващайте с политика, защото едно е сигурно, че или ще загубите парите си, или животът си, а най-често и двете !

Примерите са страшно много!
Братя Галеви станаха регионални политически лидери в сянка пък им се наложи да напуснат страната, вярно с правителственият самолет, но са в изгнание!

Е поне още малко докато всичко падне по давност скоро !
Петър Стоянов Сумиста, съветник на Президента в няколко комисии по спорта в Народното събрание и рязко получи толкова години затвор, че и безсмъртен да беше няма да може да ги излежи и да излезе !

Efekt 2

Той Цветан Василев държеше КТБ и много политици бяха на хранилка но уви !

И така живеем в ченгеджийска държава като всичко куките командват, а на финала пак са недоволни! Стачкуват, протестират, че нямали кубинки, нямали униформи, а шефовете им си купуват каски по 1000 лева и коли на цената на болидите в формула едно ! Това Бюджетно предприятие произвежда само статистика за съсипани съдби и най-често липсата на тяхната адекватна и навременна реакция е причината за тези разбити съдби !
Но какво да се прави живеем в ченгеджийска държава и те са най-големият работодател!

Колко работа намират на толкова много хора и всеки са го вързали да слухти за всеки и така живеем в един голям БИГ БРАДЪР само дето участниците са като в детската градина – „а пък другарко, Пешо се щипе“, „а пък другарко, тя говори глупости“, „а пък другарко, еди какво си“ и така всичко е на самотек като доносниците движат информационният бюлетин на МВР !
Министерството на Всякаквите Работи !

Затова и Началниците на РДВРЕТА са политически назначения, щото ако са на избираем принцип както кметовете ще трябва да работят за обществото, а не за мафията и политиците, които ръководят тази паралелна държава !
И така кучетата с вълците агнешко делят !
И ако във всяко село полицай ви обещаха май е по-добре да ги няма!

Така и така бандити ви крадат!
Политиците и те по-добре да няма и данък рекет за спокойствие, привидно от МВР комерс!

И Цветан Цветанов направи МВР по свой образ и подобие ! Дано скоро кажем АМИН !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.