изпрати новина
Водещи новини

Ченгеджийска държава

Ченгеджийска държава


Ченгеджийска държа е България!
Всичко в страната се ръководи от ченгетата! Ако искаш да си предприемач трябва да си плащаш данък спокойствие, пари за горива, за едно друго и да съдействаш иначе рязко някак си ще ти се случат проблеми и бизнес схемата, която си измислил ще започне някой техен човек да я върти!

Ако си мафиот също е така – трябва да снасяш информация и определената такса за да не те закачат !
Иначе някой по-послушен кандидат бандит ще поеме и твоята схема !

Така е в България, ако пък се занимаваш с обществено полезна дейност и набираш популярност в обществото чакай някой дело да ти завъртят за да се сдобиеш с документ на който да пише ОСЪЖДАН! Без значение колко пари сте натрупали по легален или нелегален начин никога не се захващайте с политика, защото едно е сигурно, че или ще загубите парите си, или животът си, а най-често и двете !

Примерите са страшно много!
Братя Галеви станаха регионални политически лидери в сянка пък им се наложи да напуснат страната, вярно с правителственият самолет, но са в изгнание!

Е поне още малко докато всичко падне по давност скоро !
Петър Стоянов Сумиста, съветник на Президента в няколко комисии по спорта в Народното събрание и рязко получи толкова години затвор, че и безсмъртен да беше няма да може да ги излежи и да излезе !

Той Цветан Василев държеше КТБ и много политици бяха на хранилка но уви !

И така живеем в ченгеджийска държава като всичко куките командват, а на финала пак са недоволни! Стачкуват, протестират, че нямали кубинки, нямали униформи, а шефовете им си купуват каски по 1000 лева и коли на цената на болидите в формула едно ! Това Бюджетно предприятие произвежда само статистика за съсипани съдби и най-често липсата на тяхната адекватна и навременна реакция е причината за тези разбити съдби !
Но какво да се прави живеем в ченгеджийска държава и те са най-големият работодател!

Колко работа намират на толкова много хора и всеки са го вързали да слухти за всеки и така живеем в един голям БИГ БРАДЪР само дето участниците са като в детската градина – „а пък другарко, Пешо се щипе“, „а пък другарко, тя говори глупости“, „а пък другарко, еди какво си“ и така всичко е на самотек като доносниците движат информационният бюлетин на МВР !
Министерството на Всякаквите Работи !

Затова и Началниците на РДВРЕТА са политически назначения, щото ако са на избираем принцип както кметовете ще трябва да работят за обществото, а не за мафията и политиците, които ръководят тази паралелна държава !
И така кучетата с вълците агнешко делят !
И ако във всяко село полицай ви обещаха май е по-добре да ги няма!

Така и така бандити ви крадат!
Политиците и те по-добре да няма и данък рекет за спокойствие, привидно от МВР комерс!

И Цветан Цветанов направи МВР по свой образ и подобие ! Дано скоро кажем АМИН !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*