Ченгеджийските капани на Цветанов

Ченгеджийските капани на Цветанов Stefan Projnov Стефан Пройнов

Ченгеджийските капани на Цветан Цветанов

След като Георги Гергов се прекръсти с лявата ръка и стана Гербо Гербов! Сега на ред е и Деница Златева!

Новият капан на Цветан Цветанов е заложен и ГЕРБ предлагат Деница Златева от служебния кабинет да отговаря за председателството на Съвета на ЕС през 2018 година и в редовния кабинет, предаде агенция !

И докато Корнелия Нинова каза, че не искат подаяния от ГЕРБ и ще са в опозиция, днес Цветан Цветанов посегна на друг достоен човек за този пост – човекът, който е направил достатъчно за да се започне подготовката за предателството !

Efekt 2

Това не е изпитание за БСП, това е поредният ченгеджийски капан на Цветанов ! В друга държава този субект би бил в затвора, а не да разпределя комисии и да издава присъди от парламента !
Но така е в българо-американските служби !
След като достатъчно дълго се бориш срещу контрабандата и трафикът в един момент се налага да вземеш едни куфари образно казано със 100 000 000 и да се качиш на правителственият самолет и да отлетиш в Куба и така ЦРУ ще ти даде индулгенцията да бъдеш този, който определя кой ще лежи в затвора до живот, кой ще катастрофира и кой коя комисия ще оглавява !

Седем пъти България е осъдена в Страсбург заради Цветан Цветанов и още стотици пъти и не е, защото жертвите му нямат пари и средства да заведат дела, а защото и Европейският съд му помагат по линия на държавната схема – по-малко дела, по-малко осъдени и България се справя, но България е правова държава !

Кое право, кой съд?
Правото на Цветан Цветанов да съди кой, къде и как!
Да се готвят свободните медии, да се готвят всички, които са споменали името му на глас „тайфунът Цветанов“, че скоро ще покаже своята разрушителна мощ и ще повлече ГЕРБ към дъното, защото Цветан Цветанов е най-мразения субект в България и колкото повече парадира с властта си, толкова повече напомня за себе си на народът, а народът помни, народът знае, народът не е забравил и нищо не е простено, нищо не е забравено !

Ченгеджийските номера се завръщат с пълна сила!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.