изпрати новина
Водещи новини

Ченгеджийските капани на Цветанов

Ченгеджийските капани на Цветанов Stefan Projnov Стефан Пройнов

Ченгеджийските капани на Цветан Цветанов

След като Георги Гергов се прекръсти с лявата ръка и стана Гербо Гербов! Сега на ред е и Деница Златева!

Новият капан на Цветан Цветанов е заложен и ГЕРБ предлагат Деница Златева от служебния кабинет да отговаря за председателството на Съвета на ЕС през 2018 година и в редовния кабинет, предаде агенция !

И докато Корнелия Нинова каза, че не искат подаяния от ГЕРБ и ще са в опозиция, днес Цветан Цветанов посегна на друг достоен човек за този пост – човекът, който е направил достатъчно за да се започне подготовката за предателството !

Това не е изпитание за БСП, това е поредният ченгеджийски капан на Цветанов ! В друга държава този субект би бил в затвора, а не да разпределя комисии и да издава присъди от парламента !
Но така е в българо-американските служби !
След като достатъчно дълго се бориш срещу контрабандата и трафикът в един момент се налага да вземеш едни куфари образно казано със 100 000 000 и да се качиш на правителственият самолет и да отлетиш в Куба и така ЦРУ ще ти даде индулгенцията да бъдеш този, който определя кой ще лежи в затвора до живот, кой ще катастрофира и кой коя комисия ще оглавява !

Седем пъти България е осъдена в Страсбург заради Цветан Цветанов и още стотици пъти и не е, защото жертвите му нямат пари и средства да заведат дела, а защото и Европейският съд му помагат по линия на държавната схема – по-малко дела, по-малко осъдени и България се справя, но България е правова държава !

Кое право, кой съд?
Правото на Цветан Цветанов да съди кой, къде и как!
Да се готвят свободните медии, да се готвят всички, които са споменали името му на глас „тайфунът Цветанов“, че скоро ще покаже своята разрушителна мощ и ще повлече ГЕРБ към дъното, защото Цветан Цветанов е най-мразения субект в България и колкото повече парадира с властта си, толкова повече напомня за себе си на народът, а народът помни, народът знае, народът не е забравил и нищо не е простено, нищо не е забравено !

Ченгеджийските номера се завръщат с пълна сила!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*