Чувствате ли се осигурени?

Чувствате ли се осигурени?


Здравно осигурени ли сте?Ако нямате платени здравни осигуровки – Господ здраве да Ви дава
Здравни осигуровки са със задължителен характер! Работиш или не трябва да плащаш!
Чувствате ли се осигурени обаче е въпросът на който всеки трябва да си отговори?
На практика всичко според конституцията и законите, което ни е гарантирано от държавата и квалифицирано като безплатно, не е така !

Лекарите и болниците се превърнаха в търговски дружества и търговци, които генерират печалби за сметка на човешките животи като се печели от всичко – от това дали ще живеете или ще умрете и все някой ще спечели пари от това ! Чувствате ли се осигурени след като плащате осигуровки?
Единственото безплатно нещо обаче на практика е идването на линейка и то не е сигурно, че ще се случи на време и ще получите правилната превенция и адекватната намеса !
Всичко останало се плаща като започнете от консумативите до последното хапче !

Някога всичко бе в услуга на населението и лекарите знаеха Хипократовата клетва, но днес не е така!
Има редица държави в света където здравеопазването е безплатно особено когато става дума за децата и там никой и едно хапче не купува!
Здравеопазване – пълни заблуда!
Табела на столична Бърза помощ гласи:
„Ако нямате платени здравни осигуровки – Господ здраве да Ви дава“!

Efekt 2

До тук я докарахме да плащаме здравни осигуровки, а на Господ да се молим за здраве!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.