Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Шест годишно дете тренира между изстрели! Ето как се създават джихадисти !

Шест годишно дете тренира между изстрели! Ето как се създават джихадисти !

ПОТРЕСАВАЩИ КАДРИ! „Ислямска държава“ тренира шестгодишен джихадист, като стреля по него ! Детето е принудено насила да пълзи под опъната тел

Кадри как бойци на „Ислямска държава“ тренират шестгодишен джихадист, като стрелят по него с автомат Калашников АК47 се появиха в YouTube и стреснаха доста хора, съобщава breaking911.com.Хлапето започва да пълзи под опъната тел и в същото време срещу него се изсипва дъжд от куршуми. Предполага се,че кадрите са заснети в Ирак или в Сирия. Детето е цялото в кал и въпреки това пълзи по земята, а около него се вижда, че земята е мокра.

Още по-гадното е,че детето не тръгва на рискованата каскада по свое собствено желание, а видимо е принудено насила. То започва да плаче, когато около него заваляват първите куршуми. Решава да се откаже, но тогава започва и втория автоматичен откос, който го принуждава да слуша какво му казват възрастните и отново да се прави на войник.

По някое време на кадрите се вижда и част от Калашника, който за едната бройка да халоса малчугана по главата.

Това е поредния пример за нечовешка жестокост от страна на ИДИЛ спрямо деца.

Вижте Видеото :

Превод: БЛИЦ Източник : blitz.bg/news/

Ние от Blife.eu: Oт малки им промиват мозъците, от малки те свикват покрай тях да летят куршуми, от малки те знаят как да режат гърла ! Ние питаме сега след като те вече са в България и се настаняват тук как моето дете ще си играе с това дете и каква ще е играта им на ужким или на шега или……

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОТРЕСАВАЩИ КАДРИ! „Ислямска държава“ тренира шестгодишен джихадист, като стреля по него ! Детето е принудено насила да пълзи под опъната тел Кадри как бойци на „Ислямска държава“ тренират шестгодишен джихадист, като стрелят по него с автомат Калашников АК47 се появиха в YouTube и стреснаха доста хора, съобщава breaking911.com.Хлапето започва да пълзи под опъната тел и ...

Рейтинг на публикацията

Оцени публикацията: 4.65 ( 1 votes)
0

About administrator