Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Шеф на политическият кабинет на ГЕРБ

Шеф на политическият кабинет на ГЕРБ


ЩАЗИ на ГЕРБ!
Първото изречение на Бъчварова по БТВ бе за ЧЕЗ, че е започнало с една фалшива новина !
ГЕРБЕРАСКОТО ЩАЗИ ще върти като МАНТРА, че фалшивите новини са им виновни !
Държавата направила ли е натиск срещу ЧЕЗ през годините – това е една дълга тема какво е натиск и така с такива думи еквилибрира, но не отговори на водещият ! Изявленията на вицепремиерът не са изявления на правителството – нещо се обърка май горката !

Макар едно от изявленията му да е било публикувано в сайта на правителството !
ГЕРБ се дистанцират от изказванията на Валери Симеонов и темата е дали, ако Валери Симеонов бъде свален от длъжност вицепремиер и премахнат от коалицията това ще разклати самото правителство !

Тя избяга от отговорите на тези въпроси !
Важното е, че по дипломатичен начин тя в качеството си на шеф на политическият кабинет на ГЕРБ се дистанцира от публичните проявите на Валери Симеонов !
Трябва ли Симеонов да внимава какво говори от името на позицията !
Защо кланетата на тракийските бежанци не влиза в душевните ни граници за срещата с Ердоган? Ние не търсим исторически дивиденти по темата за Ердоган !

Защо обаче никой не я попита за политическата полиция и репресии от тайното ЩАЗИ на ГЕРБ?
Никой не я опита за Тролските шпиц команди и хакерски набези над свободата на словото?
Никой не я попита защо вървят разработки в момента на всички журналисти и блогъри, които пишат против ГЕРБ?

И така политическият кабинет на ГЕРБ дори си е наел и помещения в НДК за да могат да се следят и подслушват НАЙ-ВЕРОЯТНО И ЕВРОПЕЙСКИ ПОЛИТИЦИ!
Може би и за това е бил скандалът между Бъчварова и Лиляна Павлова кой да слага бръмбарите там и затова ли си отиде шефът на НДК?
Много въпроси остават без отговори!
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.