Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

ШЕФ НА РАЗУЗНАВАНЕТО ТОВА, КОЕТО РАЗКРИ ЗА ПЕТЪР ХРИСТОВ ЩЕ ВИ ПОТРЕСЕ! ВИЖТЕ КОЙ ВСЪЩНОСТ Е БИЛ ТОЙ!

ШЕФ НА РАЗУЗНАВАНЕТО ТОВА, КОЕТО РАЗКРИ ЗА ПЕТЪР ХРИСТОВ ЩЕ ВИ ПОТРЕСЕ! ВИЖТЕ КОЙ ВСЪЩНОСТ Е БИЛ ТОЙ!

ШЕФ НА РАЗУЗНАВАНЕТО
Няма да бъде разкрит нито убиецът на бизнесмена Петър Христов, нито поръчителите на убийството.
Това прогнозира в студиото на телевизия „България он ер“ бившият шеф на разузнаването Димо Гяуров.

„Или някой ден ще се стигне до едно тяло в някоя кариера или кладенец, за което да се предположи, че е на извършителя“, предположи той.
Според ген. Гяуров версията, че убийството е свързано с делото „Наглите“, е опит да се героизира жертвата.
„Много е нелицеприятно да се признава, че човекът е типичен представител на Прехода и първоначалното натрупване на капитал. По-важно е, че е тясно свързан с важни представители на „подземния свят“. За мен е необяснимо как обикновен охранител на дискотека става охранител на най-големия завод за захар, как придобива целия млекопреработвателен бизнес в един район? Той действително командваше шефовете на полицията“, коментира Гяуров.

По думите му на някого му е прекипяло. Възможно е да е някой, който да има да взема нещо от него, някой, на когото нещо му е взето, конкуренция, изместени партньори, неразплатени ангажименти. Според бившия шеф на Националната разузнавателна служба има липса на държавност и наглост от страна на изпълнителите.
„Свидетели сме на връщане на времената на безсилието на държавата. Какъв по-голям срам от това да има хиляди хора, обявени за издирване и никой да не ги издирва?“, отбеляза ген. Гяуров в контекста на показната стрелба срещу един от шефовете на НАП и жестокото шесторно убийство в Нови Искър.

„Остава неясно как разследването стигна до това, че причината е недоволство от нежеланието на жертвата да съдейства за обирджийство. Как направиха извода, че останалите членове на семейството са знаели? Това е в противоречие на любовната връзка, която би трябвало да е тайна. Обяснението беше – оперативни източници, което е смешно и жалко“, сподели своята гледна точка ген. Димо Гяуров.
Той допусна, че извършителят не е бил сам и „нищо чудно лицето да е самоубито“. „Не твърдя, че това е извършено от МВР, а от съучастника му. Зам.-главният прокурор не е наясно как се правят тези експертизи“, каза още бившият шеф на НРС.
Източник: politikata.net

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.