изпрати новина
Водещи новини

ШЕФ НА РАЗУЗНАВАНЕТО ТОВА, КОЕТО РАЗКРИ ЗА ПЕТЪР ХРИСТОВ ЩЕ ВИ ПОТРЕСЕ! ВИЖТЕ КОЙ ВСЪЩНОСТ Е БИЛ ТОЙ!

ШЕФ НА РАЗУЗНАВАНЕТО ТОВА, КОЕТО РАЗКРИ ЗА ПЕТЪР ХРИСТОВ ЩЕ ВИ ПОТРЕСЕ! ВИЖТЕ КОЙ ВСЪЩНОСТ Е БИЛ ТОЙ!

ШЕФ НА РАЗУЗНАВАНЕТО
Няма да бъде разкрит нито убиецът на бизнесмена Петър Христов, нито поръчителите на убийството.
Това прогнозира в студиото на телевизия „България он ер“ бившият шеф на разузнаването Димо Гяуров.

„Или някой ден ще се стигне до едно тяло в някоя кариера или кладенец, за което да се предположи, че е на извършителя“, предположи той.
Според ген. Гяуров версията, че убийството е свързано с делото „Наглите“, е опит да се героизира жертвата.
„Много е нелицеприятно да се признава, че човекът е типичен представител на Прехода и първоначалното натрупване на капитал. По-важно е, че е тясно свързан с важни представители на „подземния свят“. За мен е необяснимо как обикновен охранител на дискотека става охранител на най-големия завод за захар, как придобива целия млекопреработвателен бизнес в един район? Той действително командваше шефовете на полицията“, коментира Гяуров.

По думите му на някого му е прекипяло. Възможно е да е някой, който да има да взема нещо от него, някой, на когото нещо му е взето, конкуренция, изместени партньори, неразплатени ангажименти. Според бившия шеф на Националната разузнавателна служба има липса на държавност и наглост от страна на изпълнителите.
„Свидетели сме на връщане на времената на безсилието на държавата. Какъв по-голям срам от това да има хиляди хора, обявени за издирване и никой да не ги издирва?“, отбеляза ген. Гяуров в контекста на показната стрелба срещу един от шефовете на НАП и жестокото шесторно убийство в Нови Искър.

„Остава неясно как разследването стигна до това, че причината е недоволство от нежеланието на жертвата да съдейства за обирджийство. Как направиха извода, че останалите членове на семейството са знаели? Това е в противоречие на любовната връзка, която би трябвало да е тайна. Обяснението беше – оперативни източници, което е смешно и жалко“, сподели своята гледна точка ген. Димо Гяуров.
Той допусна, че извършителят не е бил сам и „нищо чудно лицето да е самоубито“. „Не твърдя, че това е извършено от МВР, а от съучастника му. Зам.-главният прокурор не е наясно как се правят тези експертизи“, каза още бившият шеф на НРС.
Източник: politikata.net

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*