изпрати новина
Водещи новини

Шокиращи данни сочат за нов канал на мигрантите към Европа

Шокиращи данни сочат за нов канал на мигрантите към Европа


Шокиращи данни сочат за нов канал на мигрантите към Европа ВИЖТЕ ОТ КЪДЕ СА ТУК!

От няколко месеца от Войнски съюз „Васил Левски“ и БНО „Шипка“ алармират, че става дума за нов канал за мигранти към Европа, но този път е по вода !
От Турция ги стоварват с лодки у нас, а бреговата охрана не ги спира !Шокиращи данни сочат за нов канал на мигрантите към Европа

Не ги спират и през региона на Брезово по суша, но по интересното е, че след като влязат на Българска територия нашите каналджии ги извозват по вода към Румъния !
Румънските власти обаче ги връщат на наша територия ! Влизането на Румънска територия става по два начина – или по вода, или по суша през Дуранкулак !Шокиращи данни сочат за нов канал на мигрантите към Европа
Румънските служби обаче за разлика от нашите си вършат съвестно работата и тези набези на 90% са пресечени !
Българските опълченци от месеци алармират за новата схема за незаконно преминаване на мигрантите, но службите се правят, че не виждат и сайтът bez-cenzura.info алармира за такъв случай ВИЖ ТУК !Шокиращи данни сочат за нов канал на мигрантите към Европа

Та от Войнски Съюз споделиха, че става дума много големи групи от 60 до 350 човека, който се дислоцират у нас и се транспортират до Румъния! Трафикантите ни бързат, защото времето скоро ще започне да се разваля ! Службите ни не могат ли да засекат как се купуват по 350 спасителни жилетки, как се купува храна и вода за 350 човека и не те, не могат да засекат такива мащабни процеси у нас или не искат, или нехаят, или пари да изкара желаят! Но е ясно обаче, че 78% от сводките на чуждите разузнавания в нашата страна се базират на публикации в пресата и медиите, а когато ние говорим знаем, че ако не нашите служби то поне чуждите четата това !

Няма кой да провери рибарските ни селища в Южна и Северна България, няма кой да провери движението на плавателните съдове в Черно море, няма или не искат и докато правителството ни занимава с клубовете по Слънчака и с протести, митинги и други обществени занимания правителство на ГЕРБ продължава да контролира каналите на трафикантите, но така е в паралелната държава !
Високата музика пречи на туристите, а кои туристи, тези дето са на плажа или тези, които минават покрай плажа ?


Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари