Шокиращо доклад децата ни ще са последните живи Българи !

Шокиращо доклад децата ни ще са последните живи Българи !
Шокиращо доклад децата ни ще са последните живи Българи !

От повече от година насам учени от БАН алармират правителството с ужасяващи данни за демографската криза у нас и нейните параметри !
Единият от акцентите е да се намали смъртността в България, защото ние задминаваме дори и Сирия по смъртност, а тук не се води ВОЙНА! Или се води, но от правителството срещу населението на България, с една дума ГЕНОЦИД!
Ужасяващ е фактът, че на 15 умрели се раждат 12 и цифрата на новородените намалява всяка година с по над 10 % !
В момента демографският контекст за който Управляващите говорят, че видите ли той клонял към нула процента е повече от абсурден и неверен !
Според последни данни на Световната банка, Евростат, Държавния департамент на САЩ, ЦРУ, Департамента по икономически и социални въпроси към ООН и др. показват, че до 2050 год. населението на България ще намалее с цели 2 милиона (след като само за 25 години, от 1990 г. до 2015 г. също е намаляло с 2 милиона и в момента сме под 7 млн. души).

Ние от Blife.eu вече публикувахме истинските цифри у нас според цифрите сочещи, че това е най-ниската раждаемост в България от 1944г насам . Трагичното в този случай е, че предният рекорд бе поставен именно по времето на предният мандат на това правителство през 2013г., когато родените са били 62 2016 бебета ! През 2014г. родените са 63 848 бебета, а в сравнение от годините на прехода и ако далечната 1997г. може да се каже, че е била най-тежка за Българският народ то родените са били 64 125 бебета !

Преди да дойдат ГЕРБ на власт през 2009г. са се появили на белият свят 80 956 бебета, а през 2010г. броят им намаля с над 5000 и родените под знака на Бойко Борисов са 75 513 бебета и от тогава насам младите двойки очакват по-добри условия на живот, но те не идват, а дори се влошават ! Но за сметка на това една друга статистика се увеличава и това е на двойките, който имат репродуктивни проблеми – цифрата вече надминава 250 000 двойки !

И накрая ще споделим с Вас и най-тревожната статистика -почти 50% от броят на ражданията в страната е броят на абортите и това са официално направените такива над 30 000 ! Ако прибавим и незнайният брой на аборти това означава, само едно, че изчезваме не само като народ, а и като нация завинаги!
А някога политиката на страната ни е била, че децата са най-голямото богатство на страната ни и както си говорим за статистика според нея най-много деца са родени през 1950г. цели 182 571. малчугани са дошли на бял свят !
Добре ще е да се знае колко българи напускат страната всяка година.

Според официална информация, всяка година около 22-25 000 българи емигрират извън страната. И то с желание никога да не се върнат. Има и неофициално становище, че годишно емигрират около 40 000 български граждани. БАН обяви сериозно, че ще създава и условия за привличане и на етнически българи от чужбина, а числото тук е по-скромно – 10 000 души. Как ще стане това, също не е ясно. Кои са тези етически българи, не знаем и не ще узнаем, но според протурската политика на премиера на България се досещаме от къде ще дойдат и тревожно съобщаваме, че ако има военни действия в нашата съседка цифрата може да нарасне на близо половин милион !

Efekt 2

В доклада е ясно записано, че нашата страна “създава условия за привличане на част от потенциалните емигранти от страни, стремящи се да се присъединят към ЕС“ ! Каква част от мигрантите ще бъдат заселени в България не става ясно, но публично Ангела Меркел заяви, че Бойко Борисов е предложил сам да поеме част от друговерците, който превземат Европа и сигурно той е единственият политик в целият Европейски Съюз, a може би в целият свят, който е поискал да насели собствената си страна с „Арабски жребци” или ако не е добро сравнението можем да споменем и „Марокански скакалци”, с две думи недружелюбни пришълци !?!

Та правителството ни реши да се бори с проблемът с демографската криза като засели България с хора основно от Близкия и Средния Изток и Африка“. Приемаме, че и интегриране на тези емигранти, които както знаем са главно от Сирия и от африканските страни, имат друго вероизповедание, други ценности, женят се за 4 жени и т.н. ще ги интегрираме сигурно както интегрираха Ромите !?!

Според сметките направени в БАН това означава, че в скоро време у нас ще бъдат настанени близо 380 000 души.
Пресмятаме всичките цифри, които ги пише в докладите на БАН. Първо са 180 000 наши емигранти, които учените допускат, че ще се върнат у нас. Второ, прибавяме още 185 000 от Турция и съседните страни. Трето, БАН сериозно иска да привлече още 10 000 етнически българи от Молдова, Бесарабия, Украйна. И четвърто, иска още 7000 бежанци от Близкия и Средния Изток, от Африка. И като съберем всички тези числа, получаваме точно 382 000 души, които според докладите на БАН, могат да дойдат в България и да спомогнат за демографската криза. Това е абсурд!
Според нас обаче цифрите са силно неверни, защото само незаконно влезлите от Турция и регистрирани у нас са стотици хиляди и ако тази седмица в Турция имаше апел от мъжете там, че не достигат жените, как ли Борисов ще набави и над половин милион жени за да озапти страстите им или и тук ще стане втори Кьолн, което е по-вероятно !

И след като говорим за доклад, който е представен от Института за икономически изследвания, би трябвало да очакваме и икономически разчети на всяко предложение. Част от икономическата страна на приемането на тези 380 000 имигранти изглежда така: само за издръжката на тези хора (1 200 лв на месец за всеки емигрант), без никакви други разходи, ще коства на България месечно сумата 450 милиона лв. Годишната издръжка ще е в размер на 5,5 милиарда лв. А за 10 години това прави космическата сума от бюджета 54 милиарда лева!

Като добавим и огромните разходи за администрацията, която ще се занимава с това и парите усвоявани за интеграцията и приобщаването им, нови училища, нови ДЖАМИИ, нови квартали, детски градини, инфраструктура и каквото се сетите е цифрата, която ще се изхарчи за решаването на демографските проблеми на България, която ще скочи на няколко стотин милиарда !
А само да вметна, че вчера правителството замрази детските надбавки и стимулите за родилките и децата в неравностойно положение и ред други стимули, и минимални заплати, и пенсии така нужни за хората !
Явно вече за Българите в България е забранено оцеляването или трябва да емигрираме или да умираме !

Вижте и други доклади по темата :
В доклада на Института за изследване на населението и човека (ИИНЧ) фалшивите данни са за „стойността на миграционното салдо“ по време на прехода. Според авторите на втория доклад, от България са емигрирали зад граница само 470 000 души, което прави 18 800 души средно на година. Възниква въпросът, как тогава извън България живеят според официални данни над 2 млн. български емигранти – само в Чикаго има 120 000 българи, в Кипър, в Гърция, в Испания и в Германия те са по стотици хиляди!

Защо правителството на ГЕРБ и коалиционните партньори на Бойко Борисов изнасят навън най-ценният ресурс на една страна, а именно гени фонът и то мигрират от страната ни главно млади хора, което чисто процентно прави нещата много по-страшни образованите, умните, красивите, силните и здравите мигрират, а в страната ни КОЙ ще се бори за оцеляването на нацията ни да ме прощавате за думата, но само с ЦИГ@НИ и малкото Българи, който сме в България заедно с инвалидите и старите им майки, бащи не можем да се преборим !
Прощавайте, че сме прями в изказът си към Българите, който са в чужбина ама скъпи сънародници, когато Емигрирате от страната си Вие не само бягате от проблемите тук, но и спасявайки се извършвате едно предателство, което е не само към Възрастните си Родители, а и към хилядолетна България и спомагате по-бързо да бъдем претопени и заличени !
Да ние можем да четем манипулирани доклади на БАН и какви ли не институции, но никой не споменава един много важен проблем – някак си едно нещо излиза от акцентите, а то е много важно КАКВА Е ПЛОДОВИТОСТА НА ЖЕНИТЕ В РАЗЛИЧНИТЕ ЕТНОСИ У НАС !

И ако една ромка средно ражда по 4 деца, цифрите стават много

1=4=16=64=256 и ако сега в България има над 2милиона Роми например и от тях в полова зрялост са да речем един милион, след 30 години цифрата може да нарасне над 30 милиона етнобългари, който в момента за пари приемат всякакви религии! Първо бяха католици, после протестанти, а сега приемат и ислямът в пазарджишко и селата , на около са и първите доказателства за това !
И ако можете да поемите още малко ужасяващо цифри свързани с България ето :

За последните 6 години България изпадна на пoследнoто 229-то място в света по раждаемост !
Но за сметка на това родоотстъпното ни правителство може да се „ПОХВАЛИ”, че се изкачихме много бързо на 6-ото място по смъртност до Сирия, Афганистан, Лесото, Уганда. Съчетанието на тези два факта направиха България световен шампион по намаляване и изчезване на населението. Намаляваме със скoрoст 80 000 души на гoдина, 220 души на ден, 9 души на всеки час.
Средностатистически всяка минута умират по двама и като се прибави и смъртността на Българите зад граница към тази статистика !
Скъпи сънародници, ние от списание Blife.eu този малък и жалък сайт, в който си лаем, а керванът си върви, искаме да Ви информираме за Гибелта на нашето мило отечество България!

Ако сега не загърбим всички заедно всички различия и не спрем да се делим на Циг@ни – Българи и Турци – Арменци и всякакви по религия и принадлежност и не осъзнаем, че единствената принадлежност, която трябва да имаме е към България !
Ако сега всички ние не се обединим и да кажем БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКИ и не го направим на дела, а не само на думи ще изтървем последният шанс за България !
Ние сме последното поколение, длъжни сме не само заради дедите ни и за всички тези, който ни завещаха България от нашето минало, длъжни сме пред идните, защото утре – няма да има Утре !
Автор Стефан Иванов !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.