Шоково нараства цената на насъщният!

Шоково нараства цената на насъщният!


Шоково нараства цената на насъщният!

Вижте къде са най-големите скокове на цени в страната ни! С 20% се вдига цената на хлябът у нас някъде увеличението ще достигне и 30 стотинки, което е повече като цена и грамаж!

За това предупреди и самият министър на земеделието Порожанов !

Efekt 2

Основните аргументи за поскъпването са повишените изкупни цени на пшеницата и скока на минималната работна заплата, обясняват хлебопроизводителите.

Но истината е, че не спира да се изнася зърното, а и цената на брашното се вдига през ден през ден с по 2 лева на чувал казват хлебарите!

След вдигането на тока и газта се очакват увеличения над 70 % на и без това изкуствено завишената цена на хлябът ! Като се има в предвид, че производствената му цена е около 18 – 25 стотинки, но кой има за цел да ограби народът ни през най-нужният ни продукт, а именно хлябът? „От хлябът по-голям няма“ има поговорка, но и от Бойко по-алчен няма !

И докато с хляб можеш да се заситиш, алчността засищане няма !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.