изпрати новина
Водещи новини

Ще забранят ли изневярата със закон и у нас ?

Ще забранят ли изневярата със закон и у нас ?


ИЗНЕВЯРАТА! ЗАБРАНЯВАТ я със ЗАКОН!!! ЗАПОВЕДТА е изпратена до Министерството на правосъдието на …

Изневярата! Забраняват я със закон!!! Заповедта е изпратена до Министерството на правосъдието на

Турция. Президентът Реджеп Ердоган е наредил на министерство на правосъдието в Анкара да подготви законови поправки, които да забранят изневерите, съобщи „Хюриет дейли нюз“.
„Нашият президент разговаря с министъра на правосъдието и даде инструкции. Сега нашите приятели работят по темата“, обяви президентският говорител Ибрахим Калън на пресконференция. Той добави, че се готвят и ефективни административни и правни мерки срещу насилието върху деца.
Вчера самият Ердоган заяви, че правителството е сгрешило, като е изоставило опитите да се криминализира изневярата през 2014 г. Тогава това създаде проблеми на Турция в преговорите за присъединяване с ЕС.
„Трябва да кажа, че в процеса с ЕС направихме грешка…Това е тема, по която Турция се различава от повечето западни страни“, каза Ердоган.
Източник : youcomments.com

Дали това синхронизиране на законодателството на Турция с европейското не се отнася и за нашето и тази истанбулска конвенция няма да породи и този въпрос?

Както и за криминализиране на изневярата ? Сега дали не се поражда един правен конфликт за защитата на жените от изневяра и обратното? Още какви правни абсурди ни очакват със законите на Европа и нашите?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*