Ще забранят ли изневярата със закон и у нас ?

Ще забранят ли изневярата със закон и у нас ?


ИЗНЕВЯРАТА! ЗАБРАНЯВАТ я със ЗАКОН!!! ЗАПОВЕДТА е изпратена до Министерството на правосъдието на …

Изневярата! Забраняват я със закон!!! Заповедта е изпратена до Министерството на правосъдието на

Турция. Президентът Реджеп Ердоган е наредил на министерство на правосъдието в Анкара да подготви законови поправки, които да забранят изневерите, съобщи „Хюриет дейли нюз“.
„Нашият президент разговаря с министъра на правосъдието и даде инструкции. Сега нашите приятели работят по темата“, обяви президентският говорител Ибрахим Калън на пресконференция. Той добави, че се готвят и ефективни административни и правни мерки срещу насилието върху деца.
Вчера самият Ердоган заяви, че правителството е сгрешило, като е изоставило опитите да се криминализира изневярата през 2014 г. Тогава това създаде проблеми на Турция в преговорите за присъединяване с ЕС.
„Трябва да кажа, че в процеса с ЕС направихме грешка…Това е тема, по която Турция се различава от повечето западни страни“, каза Ердоган.
Източник : youcomments.com

Efekt 2

Дали това синхронизиране на законодателството на Турция с европейското не се отнася и за нашето и тази истанбулска конвенция няма да породи и този въпрос?

Както и за криминализиране на изневярата ? Сега дали не се поражда един правен конфликт за защитата на жените от изневяра и обратното? Още какви правни абсурди ни очакват със законите на Европа и нашите?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.