изпрати новина
Водещи новини

Ще има ли мутренска война?

Ще има ли мутренска война?


Ще има ли мутренска война?
Откраднатата линейка в Пловдив се оказа на емблематична фигура в ъндърграунда
Линейката, която е била открадната в Пловдив, и по късно намерена до полицейско районно в София работи към частната Бърза помощ 6150. Този бизнес в Пловдив се държи от емблематичния бизнесмен Атанас Червенков Райфъла. Той лежи в затвора вече повече от 2 години по обвинение за поръчителство за убийство и за поръчителство на палеж на няколко автомобила.

Снощи линейката е била открадната за времето между 21:00 и 22:30 часа. От двама души, които около десет минути преди това са я оглеждали обстойно и са заснети от видеокамери в района. Собственик на линейката е частник, който има договор с бързата помощ на Райфъла. Припомня, че преди около година друг абсурден случай се разигра в Пловдив с друга линейка. Полицейски патрул преследва с километри линейка и се опита да я спре. Шофьорът отказал да се подчини на ченгетата, защото бързал за спешен случай.

Екшънът тогава се разигра в центъра на Пловдив. Райфъла е платил за убийството на свой конкуренти от частна клиника в града под тепетата, твърди обвинението. Запалените коли са на негови бивши приятели и любовница заради отмъщение. Червенков получи 13 години затвор, но присъдата бе отменена заради процесуални нарушения и делото стартира наново.
Източник: xaknewz.blogspot.bg

Ще има ли мутренска война?
Дали някой разпалва мутренска война?
Дали някой сменя фокусът на медиите и го насочва към връщането на делото на Райфъла?
Какво би станало с крадеца на линейката, ако бъде заловен и вкаран в затвора където е Райфъла?

Според криминалистиката всяко действие има мотив и какви са мотивите тази линейка да бъде открадната и оставена до полицейско управление за да бъде намерена по-лесно?
След като някой има уменията да открадне такъв автомобил би трябвало да има и уменията да заглуши ДЖИПИЕСА или да го отстрани!
Няма данни линейката да е била тарашена за ДЖИПИЕС устройството !
Кой и защо насочва фокусът на обществото върху Райфъла?
Предстой да видим нов криминален сериал най-вероятно?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*