Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Ще плащат ли НАТО на Ахмед Доган?

Ще плащат ли НАТО на Ахмед Доган?

Ще плащат ли НАТО на Ахмед Доган?
Закупуването на ТЕЦ „Варна“ ЕАД е втората по големина топлоелектрическа централа в България и на Балканския полуостров.
Разположена е на северния бряг на свързаното с Черно море Варненско езеро, на 12 километра от град Варна.
Изградени са всички комуникации както и огромно пристанище напълно пригодено за разтоварване на въглища !

ТЕЦ „Варна“ няма да използва въглища заради вредните емисии и Европейските директиви за екологията и опазване на околната среда ! Тънкият момент е дали самото пристанище няма да се превърне в едно бъдещо пристанище на НАТО и те да плащат на Ахмед Доган наем? Има ли политическо влияние за да се вдигне лимитът с 160 мегавата резервът?

Има ли натиск да се откажат други централи? Има ли натиск от страна на ДПС върху тези политико-икономически процеси у нас? Естествено няма кой да се самосезира или ако има проверка ние знаем какъв ще е отговорът!

От друга страна виждаме как един политик излиза на светло и ако досега се говореше за обръчите от фирми около ДПС за който никой досега не говореше то сега лично лидерът им Ахмед Доган декларира себе си в енергийната икономика като име!

И как така ТЕЦ „Варна“ договори газ, а ЧЕЗ не можа? Едно е ясно, че някой даде 50 000 000лв., а държавата ще му ги върне на два пъти по 25 000 000 лв.

Сега не се чудете, че Америка ни подари четири лодки за бреговата охрана! И някак си те се оказаха плоскодънни и гумени точно като за Варненското езеро и канала, а не за големите вълни на морето! Нищо случайно не е случайно май?

Дали държавата и политиците с частните интереси са се превърнали в един нагледен пример в тази сделка ли, сами преценете! Иначе казано няма драма, „който може го може“, дето казал народът!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.