Ще плащат ли НАТО на Ахмед Доган?

Ще плащат ли НАТО на Ахмед Доган?

Ще плащат ли НАТО на Ахмед Доган?
Закупуването на ТЕЦ „Варна“ ЕАД е втората по големина топлоелектрическа централа в България и на Балканския полуостров.
Разположена е на северния бряг на свързаното с Черно море Варненско езеро, на 12 километра от град Варна.
Изградени са всички комуникации както и огромно пристанище напълно пригодено за разтоварване на въглища !

ТЕЦ „Варна“ няма да използва въглища заради вредните емисии и Европейските директиви за екологията и опазване на околната среда ! Тънкият момент е дали самото пристанище няма да се превърне в едно бъдещо пристанище на НАТО и те да плащат на Ахмед Доган наем? Има ли политическо влияние за да се вдигне лимитът с 160 мегавата резервът?

Efekt 2

Има ли натиск да се откажат други централи? Има ли натиск от страна на ДПС върху тези политико-икономически процеси у нас? Естествено няма кой да се самосезира или ако има проверка ние знаем какъв ще е отговорът!

От друга страна виждаме как един политик излиза на светло и ако досега се говореше за обръчите от фирми около ДПС за който никой досега не говореше то сега лично лидерът им Ахмед Доган декларира себе си в енергийната икономика като име!

И как така ТЕЦ „Варна“ договори газ, а ЧЕЗ не можа? Едно е ясно, че някой даде 50 000 000лв., а държавата ще му ги върне на два пъти по 25 000 000 лв.

Сега не се чудете, че Америка ни подари четири лодки за бреговата охрана! И някак си те се оказаха плоскодънни и гумени точно като за Варненското езеро и канала, а не за големите вълни на морето! Нищо случайно не е случайно май?

Дали държавата и политиците с частните интереси са се превърнали в един нагледен пример в тази сделка ли, сами преценете! Иначе казано няма драма, „който може го може“, дето казал народът!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.