изпрати новина
Водещи новини

Ще позволим ли да изтрият една епоха ?

Ще позволим ли да изтрият една епоха ?


Американска пропаганда или психо-дясна диктатура

Затвор за снимка от казармата с петолъчка… забраняват „Тютюн“ на Димитър Димов и Димитър Талев!
Затвор грози хиляди български мъже, които са отслужили казармата по времето на социализма, и имат снимка с войнишкото кепе с червена петолъчка.

Това ще стане, ако се приеме идеята на 3-та, известни като „психо-десни“ – Мартин Димитров, Методи Андреев и Петър Славов, за криминализация на пропагандата на комунизъм. В случай че подобна снимка бъде показана по-масово, или например някой си я е качил във Фейсбук, той отива в затвора.
Човекът на снимката е с комунистически символ на главата си, и пропагандира въпросната идеология.

По принцип, шапките на войниците от комунизма бяха или с петолъчки, или със стария български герб, на който също най-отгоре има петолъчка. На герба е изписана и историческата година 1944, редом с 681-ва. Началото на комунизма е равно на основаването на държавата. Пропаганда Пропаганда като по учебник. Затвор.
Заплахата се отнася и до всеки, който някога е носил фланелка с „Че Гевара“ или например с надписа „СССР“, и тази снимка остане в Мрежата, след като забраната влезе в сила.
Между другото, с цел шега, преди време така са се снимали и някои от „Протестна мрежа“, и снимките им са из целия Интернет, невъзможни да се махнат. След влизане в сила на закона, и тези хора осъществяват пропаганда на комунизма. От самата „Протестна мрежа“ подкрепят „психо-десните“.

След приемане на закона, под цензура ще попаднат поне 90% от филмовите продукции и книгите от този период. Във всички тях има някакъв елемент на пропаганда. Често пъти дори авторите са заставяни да въвеждат такъв елемент, било е задължително. В книгата „Тютюн“ например, след 9 септември са въведени сериозни елементи на комунистическа пропаганда.

Тази версия, която реално е по-разпространена, и я има в хиляди домашни библиотеки, ще стане забранена. Авторът не се е отрекъл от нито една от двете версии на романа си, но едната ще остане забранена. Също забрана ще удари и последната част на тетралогията за Македония на Димитър Талев. Там вече се появява социалистическото движение.

Изобщо няма нужда да говорим, че гори филмът „На всеки километър“, и бъдещите поколения няма да могат законно да гледат Митко Бомбата и майор Деянов.

Подобен тип репресии до момента никъде в света не се е случвал. Например има забрани на нацизма, но няма осъдени за това, че имат снимка с нацистка униформа, защото някога си са служили във Вермахта. Българските „психо-десни“ ще влязат в „Гинес“, ако прокарат идеите си…

Източник : klassa.bg

Ние от Blife.eu питаме възможно ли е да се случи това и дали ще успеят да забранят всичко свързано със социализмът и Русия?
Такова нещо и в комунизма не е имало каквото се опитват да направят !
То се случва в Украйна и искат да го направят и у нас !
Време е в България да има нормалност, а не крайни изблици на подмазване към спонсорът си Сорос!

Вече има не едно поколение, което е възпитано в проамерикански възгледи ! Децата на така наречените демократи вее са генетично увредени и сега ги виждаме в протестни мрежи и разни митингови изпълнения !

И децата на комунистите им подражават за жалост и няма кой да защити историята ни каквато и да е тя!

Ние трябва да се учим от историята си не да я забраняваме, а да се поучим от грешките си и да вземем доброто от онези времена, в който хората бяха братя, хората имаха безплатно здравеопазване и имаше образование на най-високи равнища и най-важното – имаше другарска взаймопомощ и човещина и това заедно с моралът и редът се наричаше Народна Република България!

Днес модите, западното влияние и чалгата заедно с развратът и наркотиците, поквариха нацията и водят страната към дъното на човешкото падение като душевност в един алчен безпринципен свят, в който хаосът властва !
Това не е Демокрация, а това е краят на една нация !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*