изпрати новина
Водещи новини

Япония и „Ислямска държава”

Япония и „Ислямска държава” Стефан Пройнов
Шокираща информация как Япония се бори с „Ислямска държава”!
Няма да повярвате като видите цифрите !

Япония е приела 27 бежанци през 2015 година, върнала над 99% от желаещите
Япония е приела само 27 бежанци миналата година и е отхвърлила почти всички останали молби. Това съобщиха японските власти, предаде АFP.
От хилядите, поискали убежище, само петима са Сирийци, като трима от тях са приети – далечен отзвук от масивния приток на сирийци към Европа през изминалата 2015 година.

По данни на правосъдното министерство на Япония, през 2015 във ведомството са постъпили общо 7 586 молби за убежище, което означава, че повече от 99 % от молбите са били отхвърлени.

Според министерството броят на бежанците, приети миналата година, е скочил в сравнение с 2014, когато са приети 11 души, и 2013, когато са приети само 6.
Източник: sosnovini.bg

Всички знаем, че японците са хора на честта и като такива не биха допуснали джихадисти и терористи да влязат в страната им по легален път !
Най-малкото не биха ги настанили и да хранят и поят докато не си направят някой атентат ей така в името на „Ислямска държава“!

От друга страна Япония е островна държава, в която по вода може да влезе всеки !
Но и дори да влязат такива заради генетичните разлики във външният вид на ислямистите и местните те лесно биха били разпознати и заловени !
Отделно Япония е далеч от целта на „Ислямска държава“ и не е привлекателна дестинация !
Японската социална система не е като на европейските страни и това става ясно от жестокият филтър на който са подложени кандидат мигрантите !

Ех, ако и ние имахме държавници като японците България нямаше да бъде похитена !
Нямаше да треперим сега и да живеем в страх от атентати !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*