Ако Слави и Мая се изправят с Президента!

Ако Слави и Мая се изправят с Президента!


Ако Слави и Мая се изправят с Президента това ще промени цялата политическа среда, това ще промени цялата политико-икономическа мафиотска страна.

Президентът ни е с рейтинг най-голям следват го Слави Трифонов и Мая Манолова и това са три обществени фигури с ясна позиция – позицията на народа. Ако те се обединят в борбата срещу мафиотско-патриотичната хунта властта ще бъде пометена.

Мая Манолова има ясна социална дейност и всеки ден е до хората и като бяла лястовица носи надежда и променя съдби. Слави Трифонов той може да консолидира национално-патриотичният вот около себе си като няма митинг или протест без негова песен, няма и политик, който да не се страхува от него като той толкова много години седи леко в страни, време е да застане твърдо.

Efekt 2

Свидетели сме, че ако Слави поиска може да мобилизира цялото общество.

 

Направи го с референдумът и над 2 милиона го последваха, но хунтата узурпирала властта погази волята на суверена. Президента Радев се ползва с най-голямата подкрепа тук и в чужбина, но институцията, която представлява няма лостовете, с които да промени системата, няма инструментите за реално въздействие и хунтата дори му се подиграва за това, подигравайки се на всички, които са гласували за него. Ако се обединят и ние застанем зад тях това зловредно и пагубно правителство ще бъде пометено. Те се борят за нас, време е ние да застанем зад тях и ясно да заявим „стига толкова“, време е да се изправим, време е да изхвърлим боклука от властта!

ВРЕМ Е ЗА НОВА АЛТЕРНАТИВА НА УПРАВЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ.

Автор: Стефан Пройнов

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.