Актьорът Пол Уокър загина в катастрофа

Актьорът Пол Уокър загина в катастрофа

Американският актьор Уокър, който стана известен с ролята си в култовия филм „Бързи и Яростни”, загина в автомобилна катастрофа в Калифорния. Това бе съобщено на официалната му Facebook страница в социалната мрежа.

„С наскърбено сърце трябва да ви съобщим, че Пол Уокър почина днес в резултат на автомобилна катастрофа”, се казва в съобщението.
Пол Уокър е бил в Кларита, за да бъде гост на благотворително мероприятие на неговата организация Worldwide, където се събират средства в помощ на пострадалите от тайфуна на Филипините.
Полицейския патрул е намерил кола, която е била обгърната от пламъци, като Уокър е пътувал до шофьора и двамата са загинали на място.
От “Юнивърсъл студиос” добавиха:  “Пол беше наистина обичан и уважаван член на нашето семейство в продължение на 14 години и загубата му е тежък удар за всички нас, за всички, участващи във филмите “Бързи и яростни”, както и за безбройните почитатели.”
Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Efekt 2

от administrator