Алианса за права и свободи“ се опълчи на този няКОЙ


„Алианса за права и свободи“ се опълчи на този няКОЙ, време е да го направим и ние!
„Алианса за права и свободи“ се опълчи на модела КОЙ и Борисов.

Време е да излезем и да гласуваме за да ограничим влиянието на купеният и корпоративният вот. Николай Цонев: Не държавата, а правителството трябва да носи отговорност.
Николай Цонев в ефир на Нова телевизия заяви: „Не държавата, а правителството трябва да носи отговорност”.
Прав е да вземем в предвид неговият случай – арестуван от правителството на ГЕРБ и Цветан Цветанов в качеството си на разпоредител като министър на вътрешните работи какво се случва? Николай Цонев е оневинен на всички инстанции и осъжда държавата в Страсбург.

Държавата му изплаща 100 000лв. обезщетение, но кой носи персонална вина?
Както се казва в една приказка: „виновни има, но накрая са наказани само потърпевшите”.
Николай Цонев много тънко загатна къде се корени корупцията.

Efekt 2

Тя е там където не се носи отговорност за деянията на било то държавни институции или конкретни магистрати, или лица облечени с власт. За да има ред трябва да има и контрол и морал, ако щете, но кой следовател или прокурор, който има възможностите да съсипе нечий бизнес, съдба или животът на някой или повече лица носи отговорност за постъпките си пред закона или обществото?

Във всички религии са заложени морални ценности и житейски закони и всеки знае, че ще дойде ден да му се потърси сметка за делата. Само в България мафията знае, че за тях Видовден няма и стават все по-нагли и арогантни в постъпките си.

Именно за това преяждане с власт става дума. Именно чувството за безнаказаност подхранва арогантността на някой хора и техните апетити и алчност да заграбят една цяла държава. Но държавата не е само територия, ресурси и активи, а тя е и население – хора със съдби да не забравяме, че и ние сме част от тези хора.
Тук не става дума за етнос или религия! „Алианса за права и свободи“ се опълчи на този няКОЙ, време е да го направим и ние!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.