АМИН ЗА БЪЛГАРИЯ!


АМИН ЗА БЪЛГАРИЯ!
(Не съм много вярващ, но редовно чета Библията, ама вече и на най-четената книга в света не вярвам, с тези наши управници ставам пълен атеист, анархист, комунист … Писна ми от вас лъжци, дето се кръстите без да знаете за какво!)
Може ли Бог да създаде такъв свят объркан и непоносим?
Свят на бедни и богати, на тирани и роби, на болест и смърт?
Може ли бог да създаде нещо лошо или нещо което умира, умира защото го убиват ?
Може разбира се.

А може и да е Дявола.
Всичко това се намира в България.
Иначе всичко видимо и тленно на този свят, е творение на Дявола – Евангелие от Матей, глава 4.
Само мисълта и словото са от Бога. Мечтите също са от Него.
Тях затова никой не може да ни отнеме.
Другото е от Дявола. Той е прибрал тук на земята българска повечето си творения.
Създал е свърталище от демони които са тръби на Сатаната.
Политици, министри, държавни чиновници, бандити, новобогаташи и другите разбойници у нас са богато платени и скъпо облечени слуги на Дявола.

За какво са ни?
Не каза ли самият Исус: „ Не бъди като лицемерите, които се крият в синагогите да се молят, за да се покажат пред човеците ……..”
Може ли Бог да повери думите си на хора, които правят от тях вериги и бичове за другите, а самите те трупат богатства, лъжат и лицемерничат, търсят облаги от народа само за себе си, чревоугодстват и развратничат. Развратничат с цял един народ.
С българския народ.

Efekt 2

Някога Христос беше защитник на бедните и онеправданите, но нашите властници и богаташи го направиха свой бог.
Карат ни да се кланяме на Бога им, но всъщност се кланяме на тях.
Те са боговете. Богоизбраните. Знаещите и можещи всичко.
Те са тези които забравиха, че ниe ги избираме, назначаваме ги като наши служители и за всичко това им и плащаме. Богато и пребогато. Те пък си ни крадат както си искат.
Не тези са нашите служители които сме избрали.
Ние сме слугите – те са господарите!
Ако искаме. На тях им е все тая.

Те ни го налагат и са много доволни. Ние не ги интересуваме. Свършихме им работата. Сега за какво сме им? Я по-добре изобщо да ни няма, за да могат те да имат повече.
Запомнете: нашите кожодери ще убият и нас и Бог само и само да могат все повече да богатеят. Та те са слуги на Сатаната!
Тези лицемери, развратници, пияници, крадци, чревоугодници, убийци и душегубители. Чрез тях говори Сатаната – всеки ден, непрекъснато по сатанинското изобретение наречено телевизия. Те са там….. едни и същи, хомосексуалисти, миски, „хайлайф”, бивши пожарникари, крадци и съучастници на крадци.

Не ги слушайте! Не им вярвайте! Не им се подчинявайте!
Не допускайте никакво насилие над себе си, от където и да иде то: от президент и премиер, от измислената икономическа криза, дори когато ви го налагат със сила и полицейщина.
Бъдете силни, за да оцеелем и им се противопоставим. Да оцелеем, за да си върнем гордостта и самочувствието на един Велик народ.
Българския!
Бог да пази България!
Амин.

Това публикува Кирил Стаменов на стената си !

Ние от Blife.eu  публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.