Ангела Меркел: Мирът и единството не са даденост!

Ангела Меркел: Мирът и единството не са даденост!  Снимка: gaceta.es
Ангела Меркел: Мирът и единството не са даденост!
Снимка: gaceta.es
Един от цитатите на федераленият канцлер на Федерална република Германия Ангела Меркел е „Германия има специфична отговорност да поддържа европейското обединение в Европа.
Не забравяйте, че мирът и единството не са даденост.“

Та в този ред на мисли защо Българската армия бе унищожена според препоръките на Евроатлантическите ни господари ?
Сега как ще поддържаме вътрешният си мир и единство ? Европейското лицемерие вече дотегна на всички !

Масово Германци напускат страната и се заселват в страни като Унгария, където виждат говорене за стабилност от политиците им ! Масово Европейци се преселват в по-спокойни точки по светът бягайки от Ислямското нашествие !

Efekt 2

Коментар на някой от напускащите страната е, че в Германия вече рядко можеш да чуеш немска реч по площадите и заведенията, по парковете и навсякъде има мигранти !

Други са ужасени от това, което става в страната им – масови изнасилвания, грабежи, ширеща се престъпност и етническа и религиозна агресия, която допълнително стресира хората ! Повечето семейства, който напускат страната искат да си доживеят старините на някое по-спокойно място !

Често виждаме транспаранти на който пише „всички християни или ще приемете ислямът или ще бъдете избити“!
Европейският съюз вече не е същият, той не е спокойно място, той е като вулкан, който ще избухне всеки момент !

За съжаление и нашата страна ще се превърне в една гореща точка както каза Владимир Путин „България ще се превърне в една територия”! Територия, за която само чака да бъде завладяна и Турция, която вече показва своите териториални апетити !

За съжаление единственото спасение на България е някой политик като Виктор Орбан – патриот и родолюбец, който да не се съобразява от чуждите интереси, а само от Националните приоритети и от волята на поданиците си !
Някой, който да подаде ръка на Бесарабските Българи, който са по-Българи от бая Българи у нас !

Някой, който да работи за силна икономика и добър стандарт, с който да привлечем всички Българи обратно, които са над 2 милиона вече по светът и продължават да напускат страната ни !

Тук остават само болни, оставени без грижа от страната ни, старци в немилост забравени от правителството и изоставени от близките им и цигани, който се надпреварват с политиците кой повече да краде и руши !
Нацията ни е в предсмъртна агония !
Не е ли време да покажем че ни пука ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.