Антидот корона Б-3 е спасението!

Антидот корона Б-3 е спасението!


Истината, че има антидот корона Б-3 и той ще се задейства скоро. Народът открито презира Борисов 3 и всеобщото недоволство бе изразено в над 150 таргетирани протести от началото на третият му мандат.

Чувствата са им взаимни – хората го презират, а той ги ненавижда. Контролирани играчи водят и организират тези така наречени таргетирани протести и кинетичната енергия се изпуска малко по-малко за да не гръмне балонът наречен ГЕРБ.

Короната дойде на време за да се блокира всичко в страната и да нямаме никакви права нито човешки, нито по конституция. В условия на геноцид някой да ти обяснява, че имаш правото на живот и ти се гарантира правото да не бъдеш измъчван си е лицемерие.

Efekt 2

Имунната система на държавата е блокирана.
Десетилетие гледаме как институциите не работят та сега ще им се наложи.

Коронавирус може да освободи духът от лампата! Онзи дух, с който Българите са се сражавали и са побеждавали и сега антидот Б-3 за първи път ще трябва да спасява държавата, която управлява, защото въпреки мобилизацията на армията и МВР, ако хората се почустват истински заплашени ще излязат и ще пометат правителството именно затова има драконови мерки! „Драконови мерки“ казваме като в една парализирана и неработеща среда си е блъф по време на биологична война.

Няма място за паника, хора не се напрягайте излишно, защото имаме антидот наречен Б-3 и той, спасявайки само нас може да спаси себе си.

Първите партиди антидот корона Б-3 вече отпътуват за Китай.
Първите партиди антидот корона Б-3 вече отпътуват за Китай.

В тази глобална генерална репетиция с апокалиптичен сюжет правителството ще положи всички усилия да си направи тестовете на всички системи и кризата ще ни залива част по част, вълна след вълна, но всичко ще се оправи!

Не се бойте, не се страхувайте, няма място за паника, защото светът е оцелял и пак ще оцелее. Както винаги досега Бойко ще ни спаси, налага се.
И така антидот корона Б-3 е спасението и дано обаче няма много жертви!
Ваксини срещу платена членска вноска в централите на ГЕРБ.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.