Апел до рокери и националисти

Апел до рокери и националисти
Апел до рокери и националисти

От страницата във Фейсбук Само за Истински Българи   Samo.za.Istinski.Balgari ни подадоха сигнал изпратен от техен член на общността!
Сигналът е изключително тревожен !
Публикация в mejdu-redovete.com е отразила този сигнал!
Хора, помогнете ни!
Призив на Светлин Живов във Фейсбук

В Брегово,община Видин, в единственото училище цигани ежедневно пребиват български деца и вчера видях едно от децата от село, беше жестоко насинено!
Родителите са в безизходица, от полицията обясняват, че циганите са малолетни и недосегаеми.
Училищното ръководство е безпомощно, защото кметът на община Брегово /вече четвърти или пети мандат кмет/, се избира с цигански гласове, срещу обещанието да не се обръща внимание на техните престъпления и безчинства!

Моя син е първокласник в същото училище, и расте с идеята, че циганите са по -висши и могат да правят каквото си искат!
Български патриоти, обяснете на един баща как да възпита сина си като горд Българин, при положение, че детето е свидетел на всекидневни унижения и побоища над български момчета от страна на самозабравили се цигани!

Efekt 2

И постоянен сексуален и психически тормоз към българските момичета, които няма кой да защити.
Положението е нетърпимо! Имаме нужда от помощ от българските националисти! Сами не можем да се справим-съвсем искрено моля за съвет и помощ!

Източник: mejdu-redovete.com

Ние от blife.eu даваме публичност на този огромен проблем !
Институциите търсят оправдание, докато невинните детски души се жигосват с белези от циганското надзаконие !
Белези, който оставят трайни следи не само в детската психика, а и в съзнанието на родителите им !
Някога една друга България имаше институции, който работеха и такива неща бяха недопустими от гледна точка на морал и норми, и се следеше за тях и се взимаха мерки веднага !

Някога имаше детска педагогическа стая, чрез която имаше педагогика и то реално приложена с резултати за който всички ние си спомняме !
Днес е друго – свободията е мода, липсата на държавност и на закон, който да се прилага еднакво за всички етноси! Също как да отгледаме децата си, как да ги възпитаме да обичат циганията, а не страната си, как да позволим да бъдат изнасилвани, бити и малтретирани в училище и на улицата! Как с кое сърце да позволим това, с кой очи да гледаме посърналите детски лица ?
Липсата на държавност не е извинение, защото ние сме държавата – родителите, децата и всички заедно !
Държавата забранява на гражданите да се намесват в тези процеси !
Гражданските отряди от доброволци, който отиват на границата са подлагани на тормоз и проверки на дискриминация и натиск от МВР да не дават личен пример с патриотизмът си и личното им решение да изпълнят Войнишката си клетва да пазят страната си от посегателства отвън и отвътре !

Днес все по-често се говори и за граждански патрули, за охрана на селата и на старците, за опазване на посевите и домовете от цигански набези, а пак държавата казва нямате право !
Сега какво, ние родителите трябва и „граждански отряди за закрила на децата” си ли да основем по места и в цялата страна?
Или е време за гражданска нравствена полиция, която да бди по училищата и учебните заведения, да има полицаи, които да следят това, но те в повечето случай са на партия с наркодилърите в училищният двор и техните действия се свеждат да шантажират родителите на децата, който са опитали от дрогата предлагана там вместо да не се допуска това да достигне до децата ни !

И така дори да се инициират граждански сдружения на родителите за закрила на децата им пак ще се намеси държавата, защото се пречи на наркомафията, а правителството генерира огромни печалби от това, с които утре ще купят изборният глас на родителите на онези малки циганчета дето бият децата Ви и всичко ще продължи по старому !

И ако днес има родител в Брегово, който се обръща за помощ към Вас драги патриоти и националисти, той вече е питал Господ, но отговор не е получил !
Време е ние родителите да защитим децата си, защото няма кой !
Днес циганската мечка играе в Брегово, а утре и във вашият дом ще дойде !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.