Архангелова задушница и кал при калта

Архангелова задушница и кал при калта
Задушница е задушавам се от сърдечни дерзания, сърдечни казвам, но сърцето не боли то мускул е и стегне ли те знай свършили са твойте дни !

Сърдечни дерзания казах, защото някой мислят, че душата в кръвта живее и от идва приказката слушай сърцето си ! Та и аз така дерзания и противоречия споря с душата май !

Днес за кого е тази задушница Архангелова за Мъртвите или за нас самите да търсим упокой на душите техните или нашите за това и казвам дерзания, защото на този въпрос не мога да отговоря!

Но по ми се ще да мисля, че душите на починалите наши близки са място по-добро, ако има Рай и Ад то те ще са в Рая, а тук е Адът на земята и ние сме в него! Има различни дестинации в ада, но от всички на нас Българите се е паднала най-лошата с най-лошите безчовечни управници !

Efekt 2

Прощавай Боже, ама тук ще пропусна моите псувни и хули, ще пропусна и моите нецензурни думи за хунтата и ГЕРБА на престъпността все пак има и такива, които гласуват за тях и си мислят, че нямат вина !

Та днес да се замислят кои от тези дето палим свещи за тях отнесъл е себе си, нещо на онзи свят да се замислим защо сме в калта и да се пресетим за онази притча за калта и Господ Бог, в която се разказва за Бог дето направил света от кал и небето, и морето и понеже бил много зает дал на всеки един от нас по шепа кал да сътворим своят рай и своето щастие, но уви хората използвали калта да я хвърлят по другите и така за това не сме щастливи!

Днес може и така да е, аз щастието си загубих докато в мрака осветявах и будих заспалите души, днес се моля пак за кал, но калта ми я няма хвърлях я по гадове и гадини вместо да направя от нея Райските градини !

Словото е сила, която гради, но и разрушава и да ви кажа честно, макар и думите режат повече от нож и макар да са били за лошите ни политици белезите оставаха на моето тяло !

Но добре е, че ги има, защото те ни напомнят за неравната битка между доброто и злото, което ще рече, че и в ада има добрина, човещина и светлина, има я и ние трябва да я щадим, защото тя нетленна е като дим !

И докато има хора с белези по телата, хора с души в сърцата си струва всяка саможертва, така е на война не може без саможертва !

Нека Господ Бог даде прошка днес на живите, а на мъртвите покой, че от години живеем и ние без миг покой докато ви управляват Хунтата на ГЕРБ и КОЙ няма да има и за нас покой !

Но и колкото и да сме добри господа, погледнете Архангелите с мечове и копия дали не са раздавали Божията справедливост ? И така Щом не ви ловят законите на съд и прокуратура, щом от Бога нямате срам и страх ден ще дойде, в които народът ще ви потърси сметка!

И когато дойде този миг и народът Божи излезе на площада няма да има пощада много кал сме насъбрали и дали ще се спасите, дали ще занесете нещо откраднато на онзи свят?

Едва ли ! Иначе днес казваме Господ Бог да им прости и само Господ прощава ! Народът прошка няма само кал при калта и прах при прахта !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.