Атентат в България ! Гръмна бомба в парламента!

Атентат в България ! Гръмна бомба в парламента!


Днес гръмна бомба в парламента, депутатите запалиха фитила на бомба, която ще унищожи и свободата на словото ! Скоро всички ние ще сме свидетели, а някои дори потърпевши от този терористичен акт извършен срещу свободата на словото !
И както в Турция и тук в България ще се атакуват редакции и офиси на медии !
И сега какво – автоцензура и страх, това ли е демокрацията в България? Неудобните тези, които критикуват и казват истината ще лежат по затворите за тероризъм, а тези, които ласкаят хунтата узурпирала властта ще се наричат МЕДИИ !
Ние свободните медии показвахме лицето на злодея, а днес ние ще бъдем заклеймени в тероризъм, сепаратизъм и каквото си искат !
Днес депутатите приеха на второ четене закон за тероризмът, който ще им развържи ръцете за налагане на диктатура за разчистване на политически сметки, за смазване на опозицията и за репресии и гонения !
Вие чувствате ли се терористи, защото днес да говориш истината е тероризъм!

В началото бе словото, бе и България, бе и народът български !
Нито една власт не е спечелила войната срещу собственият си народ !
Време е за радикална демокрация !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Efekt 2
Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.