Ахмед Доган знае дали ще има второ Косово на Балканите

Ахмед Доган знае дали ще има второ Косова на Балканите
Ахмед Доган знае дали ще има второ Косова на Балканите

Ахмед Доган на среща с религиозни представители от целият свят !
Ахмед Доган се поклони в Сребреница!
Лидерът на ДПС преди месец напусна сараите си за да се срещне с мюсюлмански лидери от цял свят !

Ахмед Доган
Ахмед Доган U Memorijalnom centru Potočari danas se klanja kolektivna dženaza za 127 žrtava genocida u Srebrenici. ( Samir Yordamoviç – Anadolu Agency )

21 години от кланетата в Сребреница бяха почетени от много политици и президенти !
От България имаше само един човек и той бе Ахмед Доган !
Там присъстваха всички, който по един или друг начин са били свързани със създаването на една нова държава на мюсюлмани в сърцето на Европа !

Една държава, която с помощта на Американски бомбардировачи се появи !
Една държава, която откъсна от територията на Сърбия своята територия и отвори една незарастваща рана в отношенията между Християни и мюсюлмани !

Efekt 2

Една война, която много прилича на генерална репетиция на това, което сякаш предстои да се случи и днес в Европа !
Дали всичко, което се случи с ДПС и ДОСТ просто не е един спектакъл ?

Дали Ахмед Доган просто вече не се занимава с международна политика и след като вече притежава България той не излиза сега на световната сцена ?
Една снимка задава много въпроси !
Но и дали България няма да се превърне във второ Косово след като има доста индикации да се случи това ?

Снимки на Ахмед Доган
Дали привидната слабост и затишие сега в ДПС не е затишие пред Буря ?
Все пак има доста тревожни неща, който се случват в страната ни !

Дали Ахмед Доган не създаде ДОСТ за да прибере радикално мислещите идващи у нас мигранти както и за да затегне редиците зад граница ?
Дали предстоящото мюсюлманизиране на циганите в Родопите и делото на Имамите в Родопите и невидимият чадър над Ахмед Муса не е пример как 2 000 000 милиона цигани ще приемат АЛЛАХ за свой Бог. Стилът и начинът е същият, който се прилага при помаците – плаща им се да носят Бурки, а на помакините да носят забрадки и шалвари ?
Неофициална справка в служба КОС в Добруджата и Делиорманът както и в Разградско, Исперих , Дулово , Шуменско , Търговищко и Родопите показва, че над 90% от регистрираните ловци в страната имената им са Турски !

Ахмед Доган

Над 10 000 добре въоръжени мъже и техните синове самоопределящи се като етнически Турци у нас притежават три пъти повече оръжие от Българската Армия и са по-добре въоръжени от полицията ни с нарезно оръжие, снайпери, автомати и карабини !
МВР знаят за това службата за контрол над оръжейните средства притежава тази информация!

Голям брой от частните стрелбища в страната се стопанисват от хора с турски имена или поставени от тях. От повече от десет години там се обучават по график тези така наречени ловджии!

Българската масонска ложа или най-влиятелните хора в страната са на подчинение на Турската масонска ложа и колко складове за боеприпаси гръмнаха в страната, колко ли оръжие и муниции в тях се прикри и липсата им като тези складове пак масони ги стопанисваха?

Стотици са случаите, който навяват в тази посока – деца намират ръчна граната с инцидент при обискът в Родопите намират много сандъци в Турски гражданин в домът му, а децата от дом за сираци как са попаднали на тази находка случайно, но всичко се потулва, всичко се замаскира ! Службите ни не работят по това направление, макар да има много информация в тази насока!

Една снимка на Ахмед Доган в Сребреница, а това е визита, която остава скрита, защото тази визита задава въпроси, тази визита напомня за създаването на ДПС с атентати, бунтове, взривове и невинни жертви за който никой не бе наказан !

Дали ДПС се е отклонила от замисълът на създаването си ?
Днес в Косово по данни на разузнавателните агенции има много лагери за обучаване на воини на „Ислямска държава“ като има работилници за изработване на оръжия и снабдяване на по-радикални елементи с тях !

Защо Ахмед Доган е там ? Службите в България работят за ДПС, правителството работи за ДПС, всичко е в услуга на ДПС и ако ДПС работи за създаване на автономна република в България няма кой да ги спре и все пак в Американските бази у нас има над 5000 войници и над 150 танкове и тежка техника, над 500 морски тюлени и след като самият Обама е Мюсюлманин кой ще ги спре?

Ахмед Доган в Рибново говори за ново прекрояване на етническите граници на България, а скоро ли ще е това, но каквото и да са намислили невещае нищо добро за България!

Ще има ли второ Косово на Балканите предстой да видим, но дано грешим, дано всичко е параноя и конспирация иначе ако сме прави няма кой да спре тази операция!

Източник на снимки : faktor.ba и Анадолската информационна агенция!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.