Ахмед Доган пак беше в изтрезвителното!

За никого вече не е тайна, че Ахмед Доган е добър приятел с чашата и обича да си пийва. Едва ли обаче ви е известно, че той е влизал не един път в изтрезвителното след алкохолните си запои, заради които любовницата му иска да се разделят.

Ахмед Доган често прекалявал с бройката  и не само на жените, но и на питиета си, но тази сряда поетата алкохолна течност била в повече за организма му и той за пореден път влязъл в изтрезвителното. Друг чест посетител на алкохолния “рай” е Сергей Станишев и Лютви Местан.

Все по-голямото затъване на Ахмед Доган  застрашава и неговата политическа кариера, защото ако до преди година неговият порок беше тайна, то днес няма човек, който да не е чувал за “голямата уста” на политика. Зависимостта става в доста големи размери, имайки предвид че Ахмед Доган влиза само тази година три пъти в изтрезвителното!

Efekt 2

А ето и какво видни политици имаме, алкохолици, бивши пациенти на психиатрични клиники в лицето на Орешарски

, абе май само серийни убийци дето не ни управляват….

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator