Ахмед Муса победи Темида ! Пускат ги !

Ахмед Муса победи Темида ! Пускат ги !
Ахмед Муса победи Темида ! Пускат ги !

Ахмед Муса в мобилна връзка с „Ислямска държава” !

Прокуратурата протестира пускането от ареста на седем от подсъдимите за проповядване на радикален ислям в Пазарджик, съобщи пресцентърът на държавното обвинение. Преди седмица съдът промени мерките им от “задържане под стража” в “домашен арест”.

Обвиняемите са в ареста отпреди изготвянето на обвинителния акт, който е внесен в съда на 1 юли 2015.

На 19 юли 2016 г. прокуратурата е внесла протест срещу определението на съда с мотив – продължаваща реална опасност да се укрият, поради финансовата си възможност, видима от честите им пътувания зад граница. Те имат познанства и връзки с единомишленици в Австрия и Германия. аргументират се още от прокуратурата. Според нея мярката “домашен арест” ще бъде трудно контролирана в ромската махала на Пазарджик от полицейските служители.

Efekt 2

В протеста на прокуратурата е посочено още, че подсъдимите продължават да посещават ислямски сайтове дори в условията на затвора. Това показвали представени по делото справки от ДАНС. В иззетите от затворническите килии мобилни телефони се съдържали и снимки с джихадистки характер на турски език, както и данни за посещение на сайтове и видеоканали, пропагандиращи идеите на ислямски бойци и идеолози.

Общо 14 души са подсъдими пред Окръжния съд в Пазарджик по второто дело “за проповядване на омраза на религиозна основа и пропагандиране на война чрез разпространение на идеите на терористичната организация “Ислямска държава”.

Единият от обвиняемите е изправен на съд, заради проповядване на омраза на религиозна основа в периода от октомври 2013 г. до края на ноември 2014 г. в Пазарджик. Според обвинението той правел това чрез думи, разпространяване на религиозна литература, както и с муджахидински жест с показалеца на ръката (изправен и насочен нагоре показалец). В съобщението на прокуратурата пише, че той изразява верска нетърпимост към неизповядащите и непрактикуващите едно от теченията на исляма. Обвиняемият е пропагандирал идеята за война, чрез профил в интернет и чрез видеоклип на фона на знамето на “Ислямска държава”. Освен това осигурявал тениски, ленти за глава, шапки и знамена с логото на “Ислямска държава” на сватба, пише в съобщението на прокуратурата.

Вторият обвиняем е предаден на съд за проповядване на омраза на религиозна основа в периода от март 2013 г. до края на ноември 2014 г. в Пазарджик. Според обвинението той е правел това отново чрез организиране на разпространение на религиозна литература, както и с муджахидинския жест. Той също пропагандирал идеята за война, чрез профил в интернет, чрез лични снимки със знамето на “Ислямска държава” и снимка на дете с поставена черна лента с муджахидински символ, както и чрез колажи с военно агитационно съдържание и знамето на “Ислямска държава”.

Според обвинението третият е проповядвал омраза на религиозна основа от януари 2014 г. до края на ноември 2015 г. Пловдив.

Правел го чрез думи, организиране на проповеди, както и с муджахидинския жест. Идеята за война пропагандирал чрез слово, продажба на тениски, ленти за глава, шапки и знамена с логото на “Ислямска държава”, включително съхраняване в дома си на два броя знамена с логото на “Ислямска държава”. Освен това излагал на видно място знамената, имал и снимка пред разпънато зелено знаме с надписи на арабски, еднакво със знамената на екстремистките радикални организации.

Четвъртият обвиняем от май 2014 г. до края на ноември 2014 г. в Пловдив е пропагандирал за война, според прокуратурата. Това правел чрез осигуряване и излагане на показ на три броя знамена с логото на “Ислямска държава”. А на 25 ноември 2014 г. в него са намерени огнестрелно оръжие и боеприпаси без надлежно разрешение.

Последните двама от седмината, освободени под домашен арест са с обвинения за проповядване на омраза на религиозна основа, чрез муджахидинския жест, както и пропагандиране на война, чрез използване на различни видове атрибути.

Източник: dnevnik.bg

Ние от Blife.eu искаме да припомним, че Ахмед Муса и неговите сподвижници отправяха явни закани и заплахи :

Ахмед Муса

Циганите в Пазарджик празнуваха атентатите в Париж с музика и фойерверки !

Сега ще празнуват и продажната ни Темида !
Но продажното ни правителство ще ги пусне, защото има над 15 000 цигански гласове в циганската махала и по селата, който хайде да се хванем на бас ще гласуват за ГЕРБ !
Ще дойдат избори и ние ще видим изборните резултати и когато гласувалите цигани под строй подкрепят някоя политическа формация и ще знаем коя е партията, която пуснала духът от лампата, тогава ние от Blife.eu ще Ви информираме !

Но ако има терористичен атентат в България и някой мангал, който си е повярвал, че е по-близо до Аллах отколкото до Родината си, реши да направи БУМ тогава коя партия ще е виновна, коя ?
И ако до сега един политик не влезе в затвора, един бандит не влезе и един самозабравил се мангал със силно радикално отношение към доказана терористична групировка не могат да осъдят !

Ахмед Муса

Не могат, защото правителството ни е продажно и за един лев на цената на един мобилен разговор и тези, който искаха да правят Българите на разпалки и са на свобода !
Вярно няма такава държава, няма такова продажно антибългарско правителство !
Ако има утре терористичен акт извършен от някой дрогиран пазарджишки цигански мозък, кой ще поеме отговорността правителството или „Ислямска държава”?

Още по темата :

ТУК !

ТУК !

ТУК !

ТУК !

ТУК + Видео

И докато общественото внимание е приковано във фалшивият преврат на Ердоган в Турция тихомълком пускат нашите войни на “Ислямска държава” у нас!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.