„…а вий… вий сте идиоти!“

„…а вий… вий сте идиоти!“


„…а вий… вий сте идиоти!“

Така е рекъл Ботев, така е рекъл и Таско, нима не е така?
Повод за този цитат е гласувалите за президентските избори в Крим! Таско Ерменков обаче греши като според нашият сайт

Blife.eu преди Таско Ермонков публикувахме, че Севастопол – 92%, а в Крим – 91,7% като това са първите данни изнесени от ЦИК!

Efekt 2

Ние обаче се задоволихме с няколко свалени профили и блокиране на публикацията!
Колко мощна е хибридната война у нас и как само за няколко часа се активираха като с бутон най-големите облъчватели на държавата?

Бойко Борисов не му стъпва кракът на 3-ти март на Шипка, но той не обижда нацията, Цветан Цветанов обикаля джамиите и когато го попитат с кого се е сражавала ботевата чета той казва: „срещу Турските представители, който са били в България“!
На 26 Март, тази свята дата за Българският народ, Бойко Борисов покани Ердоган у нас!

Народът ни не се ли обижда?
Ние можем да сме „чеп за зеле“ или „лумпени“, можем да сме и „лош материал“ и дори 80% от нас да са дебили, но те идиоти – не, така ли?

Браво Таско, някой трябва да им го каже в очите и ти имаше куража да застанеш мъжката, а за правителството на теслата дръжката!

Образно нали си говорим?


Много поздрави на днешните управляващи но за нас Вие сте си идиоти !
СПОДЕЛИ НА СТЕНАТА СИ АКО МИСЛИШ ЧЕ ТАСКО Е ПРАВ !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.