А дали Хитлер беше прав ? Истината, която ще Ви разтърси +ВИДЕО

А дали Хитлер беше прав ?


Мюсюлманският корпус в армията на Хитлер
Един от най-парадоксалните аспекти на елитното подразделение Вафен-СС е фактът, че огромна част от служещите на Хитлер военни всъщност не са германци.
По време на Втората световна война нацистите използват чуждестранни войници в окупираните от тях страни за да успеят в крайната си цел.
Първоначално в армията са приети само скандинавски доброволци, но в течение на военните действия и недостигът на „работна ръка“ германците разширяват своята дефиниция за т.нар. „приемливи раси“!

Изключително интересна е историята на 13-а планинска дивизия „Ханджар“, известна като мюсюлманският корпус в армията на Хитлер.

Съединението, влизащо в състава на СС, е най-многочислената
Вафен-СС дивизия. Известна и като първа хърватска, тя е съставена от босненски доброволци, носещи фесове на главите си.

Efekt 2

Хайнрих Химлер – вторият най-влиятелен човек в Третия райх – е очарован от готовността на бойците и споделя, че ислямът е създал безстрашни бойни единици. Хитлер Босненските войници са готови на всичко, за да защитят родината си, и се бият с партизанските отряди.

13-а планинска дивизия е създадена от нацистите, за да наложат контрол в Югославия. Тя е първата „не германска“ от състава на Вафен-СС и маркира мултикултурната експанзия на военни части.Хитлер и коранът

Войниците ѝ носят фесове, а на дясната им петлица е изобразена ръка над свастика, държаща къс ятаган – известен като ханджар.
Интересен факт е, че петима души от дивизията са удостоени с Рицарски кръст – медал за изключителни военни заслуги.

Дивизията е сформирана през февруари 1943 година след разрешение на Адолф Хитлер. „Ханджар“ взима участие в най-голямата анти-партизанска операция през цялата Втора световна война – операция „Майско дърво“.

През последните месеци на 1944г. и в началото на 1945 година по-голямата част от войниците в дивизията дезертират, присъединявайки се към югославските партизани. Към края на 1944 г., „Ханджар“ е обединена с друго подобно формирование – дивизия „Кама“.
Бойният път на частта завършва на 8 май, когато тя се предава на британските войски в Австрия.

Интересен е прочитът на историята на „Ханджар“.
Мюсюлманите желаят да защитят родината и родните си места, докато нацистите имат изгодата от тези войски.

„Нямам нищо против исляма, защото религията им обещава рай, ако се бият и загинат на фронта.

Адолф Хитлер
Една много практична и атрактивна религия за войниците“, споделя Химлер на Гьобелс.

Днес не случайно гените на тези войници са предадени на техните наследници и в Косово има такива мъже, който бяха готови на всичко да защитят домовете си и бе създадена такава ситуация и те се хвърлиха в жестока война !

Сега много от лидерите идвайки в Европа са пак там пак при синовете на Ханджар и дали ще има противопоставяне на две религии в Европа всичко е въпрос на време и тогава синовете на Ханджар пак ще са там и ще бъдат подготвени за война в името на Аллах, но този път с подкрепата на войните от „Ислямска държава” !

Нищо не е такова на каквото прилича – за една от най-верните му дивизии е била от мюсюлмани и той е финансиран от Евреи и обучавал техни войници !
А негрите са служели под пагона на Райха !

Днес ние от Blife.eu Ви показваме грозната истина за която малцина знаят !

Войната е пари и когато става дума за пари няма религии, няма принципи !

Да когато паднат кулите и фасадата се срине истината излиза винаги на яве и колкото и грозна да бъде тя е за предпочитане от красивата лъжа !

Вижте видеото, което задава много въпроси, но дава и много отговори различни от тези, който някога сте знаели !
А дали Хитлер беше прав ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.